Autentificare | Cosul tau este gol :(
Ajutor  |   Contact  (021) 330.94.37 | 0731.347.516
Mobila la comanda Bucuresti
. alt_pic
. alt_pic
. alt_pic
. alt_pic
. alt_pic

Canapele Havana

COD PRODUS: DAL002

Canapele Havana -create pentru a da formă exuberanţei, râsului şi nonconformismului. Liniile moderne, materialele revoluţionare te fac să o îndrăgeşti din prima clipă.

Vezi descrierea detaliata
Nota: 4.2/5 din 5 pareri  

3-4 saptamani

nu se asigura

24 luni

gratuit in Bucuresti
422,66 Lei

* pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata

* transport gratuit in Bucuresti
- +
COMANDA TELEFONIC: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16

Descriere Canapele Havana

Ansamblul Havana este demn in mod categoric de numele care este sinonim cu pitorescul, extravaganta si placerile simple ale vietii. E greu sa te concentrezi pe o anume caracteristica atunci cand vrei sa ii faci o descriere care nu poate fi altfel decat pozitiva. Poate am putea sa incepem cu multitudinea de combinatii posibile, marturie a versatilitatii pe care a avut-o in minte designerul atunci cand a proiectat-o.
Exista o disponibilitate pentru canapele de la 2 la 5 locuri, care se combina in functie de preferintele fiecarui cu puff-ul triunghiular si cu fotoliul adiacent, lucru care multumeste atat din punct de vedere practic cat si din considerente de buget.
Mai apoi, formele prietenoase si dinamice o fac o alegere potrivita si pentru o locuinta dominata de elemente moderne, cat si pentru una mai degraba clasica. Formele rotunde, si tema circulara vizibila mai mult in cazul fotoliului, este contrazisa de forma triunghiulara a puffului cu linii usor neregulate.
In functie de alegerea husei si a imprimeului, poate fi vorba de un element sobru si elegant, daca se merge pe culori uni, clasice si retinute, sau unul foarte luminos si tineresc, daca este vorba despre alegerea unui imprimeu floral multicolor.

Majoritatea persoanelor specializate in design interior recomanda alege unor canapele realizate pe cadru din lemn masiv, precum stejar, plop sau brad. Cadrul unei canapele asigura durabilitatea si stabilitatea acesteia. Canapelele cu cadru din materiale plastice sunt mai ieftine, dar nu asigura aceeasi rezistenta in timp a canapelelor. Optati pentru canapele cu structura poliuretanica, respectiv cu perne realizate din spuma poliuretanica. Acestea asigura de asemenea o rezistenta foarte mare in timp si pastreaza aspectul canapelei pentru o perioada foarte indelungata. Confortul este sporit in cazul unor canapele cu structura poliuretanica, deoarece aceste canapele au o structura care nu se deformeaza. Daca optati pentru canapele cu tapiserie din material textil alegeti un model cu tapiserie detasabila. Va fi mai usor de intretinut si se poate schimba daca doriti sa redecorati incaperea. Inainte sa cumparati o canapea stabiliti-va un buget si apelati la un magazin de specialitate unde sa primiti consiliere de la un personal bine pregatit. Achizitionarea unei canepele este o investitie importanta pe care o faceti pentru casa dumneavoastra. Nu va lasati intotdeauna condusi de primul impuls.

Specificatii tehnice

Canapele Havana

Havana a fost creată pentru a da formă exuberanţei, râsului şi nonconformismului. Liniile moderne, materialele revoluţionare şi confortul oferit de şezut te fac să o îndrăgeşti din prima clipă.

Canapelele Havana reprezintă un produs modern, realizat împreună cu un designer italian şi este, sperăm, doar începutul unei colaborări fructuoase în acest sens. Confortul şi amplitudinea acestor canapele Havana sunt deosebite, în special pe varianta cu şezlong. Structura canapelei este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn, şezutul din poliuretan cu densitate medie, protejat cu substrat de vatelină, pernele de spate din poliuretan ultraflexibil.

Puteţi opta pentru o canapea Havana cu 2 sau 3 locuri, chiar şi 5 locuri, cu sau fara şezlong. De asemenea, puteţi alege o canapea din piele sau din stofă, materialele de acoperire pentru canapelele Havana sunt la alegere dintr-o paletă largă de culori şi materiale, stofe, piele ecologică sau piele naturală. Pentru aceste canapele recomandăm stofele din colecţia Infinity, stofe revoluţionare, considerate materiale tehnice, ceea ce se traduce într-o rezistenţă foarte bună la pete (lichide, grăsime, etc.).

Dimensiuni:

Taburet Lungime 93 cm
Lăţime 82 cm
Înălţime 37 cm
Fotoliu Lungime 83 cm
Lăţime 80 cm
Înălţime 65 cm
Canapea 2 locuri Lungime 213 cm
Lăţime 114 cm
Înălţime 65 cm
Canapea 3 locuri Lungime 258 cm
Lăţime 123 cm
Înălţime 65 cm
Canapea 4 locuri Lungime 290 cm
Lăţime 137 cm
Înălţime 65 cm
Canapea 4 locuri
1/2 sezlonguri
Lungime 290 cm
Lăţime 150 cm
Înălţime 65 cm
Canapea 5 locuri Lungime 310 cm
Lăţime 137 cm
Înălţime 65 cm
Canapea 5 locuri
1/2 sezlonguri
Lungime 310 cm
Lăţime 150 cm
Înălţime 65 cm
Finisaje

Canapele Havana

Tapiserii disponibile:

  • Collection – Imitatie
  • Classic – Stofa
  • Ambiente – Stofa
  • Lux – Piele Bycast
  • Exclusiv – Piele Olimpia
  • Elegance – Infinity, Amari Asia, Reconpel
Observatii

Canapele Havana

Instructiuni de utilizare:
Descarca manualul in format PDF.

Atentie! Pentru canapelele Havana de 2 si 3 locuri, in pret sunt incluse 2 tetiere.


[WPCR_INSERT]
Comenzi telefonice:
(+40) 21.330.94.37
Informatii clienti:
(+40) 731.347.516
Program de lucru:
L-V: 10:00 - 18:00
S: 10:00 - 14:00