2 non-culori de bază care dau ritmul camerei tale: alb si negru

Daca iti place albul, negru sau combinatiile din aceste doua non-culori, iti prezentam cateva modalitati prin care poti sa le integrezi si sa le folosesti in decorul casei tale:
● O podea alb cu negru este un inceput bun. Alegerea cea mai indrazneata ar fi o podea din marmura neagra cu plinta ianlta alba. Mai poti opta pentru placi de ceramica albe cu margini negre, placi in forma de patrat asezate alternative, alb negru sau o podea vopsita neagra si model alb sau invers.
● Perentii vopsiti in alb imaculat sau intr-o nuanta de ivoriu sunt decorul perfect pentru fotografii, picturi sau alte obiecte de arta inramate. Pentru rame, opteaza pentru lemn inchis la culoare sau pur si simplu, rame negre. Adauga o pata de culoare cu ajutorul unui covoras rosu sau auriu.
● O camera mica este cadrul perfect pentru a folosi combinatia alb-negru drept principala paleta cromatica. O baie mica va arata foarte eleganta cu blat din marmura neagra, o chiuveta alba si accesorii aurii stralucioare. Daca vrei un look cu adevarat sofisticat, infrumuseteaza-ti prosoapele cu putina dantela neagra.
● Pentru dormitor lenjeria de pat alba este ideala. Adauga o cuveltura in dungi alb si negru, pernute si un scaun negru confortabil. Pentru modificarile de sezon, e bine sa ai mereu la dispozitie o varietate de pernute in diferite culori. Rozul, galbenul sau verdele pal sunt culori ideale pentru vara, in timp ce rosul, verdele inchis si chiar auriul si argintiul sunt perfecte pentru iarana.
● Cand vine vorba de materiale, nu te sfii sa alegi un imprimeu care sa contina putin negru. Apoi aduga mai mult negru incaperii prin lampi, rame, covorase sau pernute.
● Casele contemporane incorporeaza albul si negrul absolul minunat. Foloseste covoare sau covorase in culori inchise. Nu esti obligat sa vopsesti toti peretii in aceeasi culoare. Pune in centru atentiei culori aprinse. Adauga obiecte de arta colorate si materiale moderne.
● Chiar si pentru interiorul cabanelor poti folosi o paleta cromatica cu alb si negru. Agata o colectie de tavi din metal inchis la culoare pe peretele bucatarie si opteaza pentru o cuveltura in dungi pentru dormitor.
● Pentru un aranjament special pentru masa, cauta vesela alb cu negru. Merge si o vesela fie in intregime alba, fie neagra. O vesela alba e mai folositoare. Adauga accesorii negre sau in orice alta culoare aprinsa.