Afla cum să-ți amenajezi baia in stil asiatic

Stilul asiatic este foarte versatil si iti ofera o multime de posibilitati decorative, fie ca este vorba despre un look romantic, calm sau relaxant. Inainte de a pleca in cautarea mobilierului si accesoriilor perfecte, e important sa stii exact ceea ce-ti doresti pentru a nu pierde timp si bani.

Romantic si bogat:

Creaza un decor asiatic romantic unde sa te relaxezi dupa o zi lunga.Opteaza pentru un tapet care imita mateasa asiatica in nunate de burgundiu sau albastru regal. Alege cateva prosoape in tonuri neutre. Inrameaza cateva simboluri asiatice si agata-le pe perete. Opteaza pentru sapuniera si alte accesorii simple, fara detalii elaborate, in tonuri de auriu, cupru sau bronz.

Spa asiatic:

Pentru un look relaxant si calm, creaza un decor in stil spa asiatic. Opteaza pentru o culoare neutra deschisa pentru pereti si o nuanta ceva mai inchisa pentru prosoape. Inrameaza cateva fotografii cu peisaje asiatice si opteaza pentru chiuveta si accesorii de baie din portelan. Alege, covoare de baie crem sau albe foarte pufoase.

Paradis de bambus:

O baie asiatica decorata intr-o tematica bambus, iti creaza sentimentul de comuniune cu natura. Incepe prin a cauta tapet cu imprimeu de bambus. Opteaza pentru accesorii (prosoape, accesorii pentu chiuveta) in nuante de burgundiu. Aranjeaza cateva lumanarele parfumate rosii si aurii pe o tavita de bronz.

Oameni si cultura:

Oamenii si cultura continentului asiatic sunt extrem de diversi. Decoreaza-ti baia intr-o maniera multiculturala. Strange fotografii din India, China, Japonia si alte tari asiatice. Alege prosoape, covoare si alte accesorii in tonuri de alb si ivoriu.