• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Birou de calculator Glide

  COD PRODUS: MBCAL002

  Birou de calculator Glide – reuseste sa puna la dispozitia celui ce il utilizeaza toate elementele care contituie un mediu de lucru placut.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  668,94 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  In general, spatiile office sunt unele carora le lipseste factorul estetic, punandu-se accent strict pe functionalitatea interiorului si pe eficienta sa. Totusi, sa nu uitam ca avem nevoie de un mediu de lucru relaxant, placut, care sa ne ofere atat practicalitate, cat si confort. Si cel mai important element dintr-un spatiu de acest gen este biroul.
  Un birou care sa puna la dispozitia celui ce il utilizeaza toate elementele care contituie un mediu de lucru placut este biroul Glide. Acesta creeaza prin liniile simple un efect vizual relaxant, care nu incarca si nu oboseste privirea. In acelasi timp, sertarele pun la dispozitie un spatiu mare de depozitare, astfel incat blatul de lucru nu va fi incarcat cu dosare sau alte elemente. Suprafata blatului este si ea de o marime care permite pozitionarea lejera a unui PC sau a unui laptop. Varietatea larga de culori in care poate fi creat acest birou permite incadrarea lui oriunde, indiferent de gama cromatica predominanta a spatiului respectiv.

  Specificatii tehnice

  Birou de calculator Glide

  Birou de calculator Glide – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru birou calculator cu lungime de 140 cm, din PAL Negru Perlat 190 PE Kronospan, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, balamale FGV, glisiere FGV normale, fara picioare.

  Dimensiuni

  Birou de calculator Glide

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 140 cm
  Inaltime: 75 cm
  Adancime: 60 cm

  Finisaje

  Birou de calculator Glide

  PAL: Negru Perlat 190PE Kronospan
  Pfl: Negru
  Manere: Aluminiu Model
  Canturi: ABS

  Tags: , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro