• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Birou de calculator Hailee

  COD PRODUS: MBCAL078

  Biroul de calculator Hailee are un design clasic si foarte simplist, conceperea sa bazandu-se in primul rand pe utilitate si pe confort.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  278,69 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Biroul reprezinta elementul central al unui spatiu de lucru, de aceea trebuie sa il alegem pe cel mai potrivit. Spatiul de lucru trebuie sa fie un mediu cat mai relaxant si stimulant pentru creativitate, astfel incat sa reusim sa ne atingem in fiecare zi potentialul maxim. Chiar daca unii prefera lucrurile sofisticate, intotdeauna pastrarea incaperii cat mai ordonate, odihnitoare vizual si discrete va reprezenta cea mai buna alegere. Asadar, daca si modelul de birou se incadreaza in aceiasi parametri, biroul (dintr-o firma sau din camera noastra sau dintr-un colt al sufrageriei) poate arata perfect.
  Biroul de calculator Hailee are un design clasic si foarte simplist, conceperea sa bazandu-se in primul rand pe utilitate si pe confort. Forma perfect plana si blatul foarte mare ne permit o libertate a desfasurarii activitatii pe care nu am obtine-o la un design mai complex. De asemenea, calitatea materialelor, cat si durabilitatea produsului fac din acesta o adevarata oferta ce nu trebuie ratata.

  Specificatii tehnice

  Birou de calculator Hailee

  Birou de calculator Hailee – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru birou calculator cu lungime de 140 cm, din PAL Mar 1795 Kronospan, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, pe talpici plastic negri.

  Dimensiuni

  Birou de calculator Hailee

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 140 cm
  Inaltime: 75 cm
  Adancime: 70 cm

  Finisaje

  Birou de calculator Hailee

  PAL: Mar 1795 Kronospan
  Canturi: ABS

  Tags: , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro