• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Birou de calculator Josh

  COD PRODUS: MBCAL071

  Biroul pentru calculator Josh are un design deosebit, prezentand o simplitate naturala, insa oferind in acelasi timp tot confortul de care avem nevoie.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  271,11 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Momentul alegerii biroului pentru calculator poate reprezenta in aceeasi masura o misiune usoara, cat si una foarte grea. Intotdeauna, trebuie sa tinem cont de atat de multi factori, incat o decizie in principiu simpla, poate deveni o povara – cat spatiu avem la dispozitie, se va potrivi modelul in decor, va incarca produsul respectiv aspectul incaperii, care va fi gradul de confort oferit de el, se va pastra incaperea ordonata, etc. Una dintre solutiile cele mai la indemana este optarea pentru un model clasic, discret si simplu, dar practic – precum modelul Josh.
  Biroul pentru calculator Josh are un design deosebit, prezentand o simplitate naturala, insa oferind in acelasi timp tot confortul de care avem nevoie – acest model a fost conceput pe principiul ‘less is more’. Blatul sau are o suprafata vasta, astfel ca, in functie de dimensiunile alese, va oferi un spatiu suficient de mare atat pentru un PC/laptop, cat si pentru orice documente sau alte obiecte de care avem nevoie intr-un spatiu de lucru. Raportul calitate-pret este unul excelent, astfel ca acest produs va fi pe placul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi.

  Specificatii tehnice

  Birou de calculator Josh

  Birou de calculator Josh – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru birou calculator cu lungime de 130 cm, din PAL Fag 381 Kronospan, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, fara picioare.

  Dimensiuni

  Birou de calculator Josh

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 130 cm
  Inaltime: 75 cm
  Adancime: 60 cm

  Finisaje

  Birou de calculator Josh

  PAL: Fag 381 Kronospan
  Canturi: ABS

  Observatii

  Birou de calculator Josh

  Trecere cablu neagra in blat

  Tags: , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro