• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Birou de calculator Matt

  COD PRODUS: MBCAL072

  Biroul de calculator Matt a fost conceput dupa tiparul clasic de model care asigura rezistenta, confort si suficient spatiu de desfasurare.

  10 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  630,34 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Una dintre cele mai mari probleme care pot aparea atunci cand vine vorba de design si decor interior este aceea a lipsei spatiului. De aceea, este foarte bine sa avem grija ce piese de mobilier alegem, care vor fi dimensiunile acestora, cat si care este gradul lor de utilitate – cu atat mai mult, cand vine vorba despre spatiile de lucru, decorul trebuie sa fie cat mai ordonat, aerisit si sa ne inspire sa fim productivi. O solutie foarte buna este alegerea unui birou relativ simplu, dar foarte practic, precum modelul Matt.
  Biroul de calculator Matt a fost conceput dupa tiparul clasic de model care asigura rezistenta, confort si suficient spatiu de desfasurare, insa acestor calitati le-a fost adaugata si cea a ergonomiei si a unui aspect modern. Blatul suficient de vast, compartimentele si sertarele pentru componentele calculatorului sau pentru documente, toate ajuta la creearea unui spatiu de munca foarte confortabil, unde totul sa ne fie la indemana. Raportul calitate-pret este excelent, astfel ca biroul Matt va deveni unul dintre preferatele oricui, chiar si ale celor mai pretentiosi dintre noi.

  Specificatii tehnice

  Birou de calculator Matt

  Birou de calculator Matt – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru birou calculator cu lungime de 150 cm, din PAL Cires American 9345 Kronospan, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, glisiere FGV normale, fara picioare.

  Dimensiuni

  Birou de calculator Matt

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 150 cm
  Inaltime: 75 cm
  Adancime: 60×50 cm blat / 50×40 cm jos

  Finisaje

  Birou de calculator Matt

  PAL: Cires American 9345 Kronospan
  Pfl: Alb
  Manere: Aluminiu Model Buton Misket
  Canturi: ABS

  Observatii

  Birou de calculator Matt

  Trecere cablu neagra in blat

  Tags: , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro