• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Birou de calculator Remez

  COD PRODUS: MBCAL059

  Biroul de calculator Remez are un design clasic, insa este foarte deosebit de orice alt model prin forma sa originala. Se realizeaza pe comanda.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  1216,70 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Spatiul reprezinta una dintre necesitatile vitale ale omului modern. Cu atat mai mult, cand vine vorba de munca, trebuie sa avem suficient spatiu de desfasurare pentru ca intreaga activitate sa poata fi desfasurata la potential maxim. Fie ca lucram intr-un birou sau ca lucram de acasa, achizitionarea unei piese de mobilier care sa nu ne aglomereze incaperea, sa ne ajute sa ne pastram totul la indemana si sa aiba si un design placut si deosebit nu reprezinta o alegere, ci o reala necesitate.
  Biroul de calculator Remez are un design clasic, insa este foarte deosebit de orice alt model prin forma sa originala. Structura, blatul sau vast, compartimentarea exceptionala, cat si calitatea si rezistenta materialelor, toate aceste caracteristici transforma un simplu birou intr-un obiect valoros care ne va inspira, ne va ajuta si ne va usura procesul lucrului, oferindu-ne ergonomitate, confort si libertate de miscare.

  Specificatii tehnice

  Birou de calculator Remez

  Birou de calculator Remez – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru birou calculator cu lungime de 140 x 140 cm, din PAL Arin 685 Kronospan, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, glisiere FGV normale, suport CD-uri, fara picioare.

  Dimensiuni

  Birou de calculator Remez

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 140×140 cm
  Inaltime: 75 cm + 60 cm
  Adancime: 50 cm

  Finisaje

  Birou de calculator Remez

  PAL: Arin 685 Kronospan
  Manere: Cromate Model Deve, 96 mm
  Canturi: ABS

  Observatii

  Birou de calculator Remez

  Trecere cablu neagra in blat

  Tags: , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro