• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Birou de calculator Roy

  COD PRODUS: MBCAL075

  Aspectul simplu si usor elegant al biroului de calculator Roy il face potrivit atat in ansamblul unui dormitor, cat si in al unui living.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  573,03 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Unul din punctele de interes dintr-o locuinta este spatiul biroului. Fie ca acestuia i se acorda o intreaga incapere sau doar un colt din living, el reprezinta de cele mai multe ori o zona centrala, in care ne petrecem cea mai mare parte din timp. Astfel ca este foarte important ca acest loc sa aiba un aspect placut, sa fie confortabil si totodata functional.
  Biroul de calculator Roy indeplineste cu succes aceste cerinte. Aspectul sau simplu si usor elegant il face potrivit atat in ansamblul unui dormitor, cat si in al unui living. Polita din spate marcheaza spatiul de lucru si il defineste si separa de restul incaperii. Aspectul aerat, fara multe sertare, este ideal pentru dormitorul unui adolescent, iar finisajele ii dau acea usoara nota eleganta care il face adecvat pentru un adult. Astfel, acest birou este extrem de versatil, fiind potrivit pentru toate varstele.

  Specificatii tehnice

  Birou de calculator Roy

  Birou de calculator Roy – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru birou calculator cu lungime de 120 cm, din PAL Negru Perlat 190PE Kronospan, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, glisiere FGV normale, fara picioare.

  Dimensiuni

  Birou de calculator Roy

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 120 cm
  Inaltime: 75/90 cm
  Adancime: 60 cm

  Finisaje

  Birou de calculator Roy

  PAL: Negru Perlat 190PE Kronospan
  Pfl: Negru
  Manere: Cromate Model K800, 128 mm
  Canturi: ABS

  Tags: , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro