• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Birou de calculator Whyte

  COD PRODUS: MBCAL077

  Birou de calculator Whyte – are un design clasic si relativ simplu, afisand astfel un aspect versatil potrivit pentru orice tip de spatiu de lucru.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Functionalitatea si asigurarea libertatii de miscare, cat si optimizarea spatiului sunt principalele calitati pe care trebuie sa le cautam la o piesa de mobilier, cu precadere cand vine vorba de birouri. Aspectul conteaza si el intr-o masura destul de mare, insa fara ergonomie si utilitate, un astfel de obiect nu va avea nici valoare reala. Asadar, optarea pentru un birou clasic, cu dimensiuni compacte, insa potrivite pentru spatiul disponibil si pentru scop, va reprezenta intotdeauna o alegere optima. Printre cele mai deosebite astfel de modele se numara si Whyte.
  Biroul pentru calculator Whyte are un design clasic si relativ simplu, afisand astfel un aspect versatil potrivit pentru orice tip de spatiu de lucru – intr-o firma sau acasa. Calitatea materialelor, rezistenta acestora, cat si structura si compartimentarea special gandite pentru un grad ridicat de confort, vor face din acest produs o adevarata oferta ce nu trebuie ratata.

  Specificatii tehnice

  Birou de calculator Whyte

  Birou de calculator Whyte – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro