• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Canapele Boston

  COD PRODUS: EMO003

  Canapele Boston – realizate din lemn masiv de fag si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv.

  3 saptamaninu se asigura24 lunigratuit in Bucuresti
  1515,76 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Avand un volum atat de mare, o canapea va reprezenta intotdeauna elementul central al unei incaperi, reprezentand principalul punct de atractie, care va domina intregul decor. Avand in vedere diversitatea de modele, trebuie sa ne gandim foarte bine pentru ce canapea vom opta, astfel incat aceasta sa nu aglomereze vizual incaperea si sa nu para ca o acapareaza si ca aglomereaza decorul. Canapelele extensibile reprezinta o alegere care va ajuta la optimizarea spatiului, indiferent daca este vorba de sufragerie, de dormitor sau chiar de bucatarie sau hol.
  Canapeaua extensibila Boston, cu trei locuri, are un design modern si foarte elegant care va ajuta la crearea unui decor intim si foarte chic. De asemenea, gradul de confort asigurat de aceasta si calitatile practice o transforma intr-un model pe care il va prefera oricine, indiferent de preferinte, varsta sau sex.

  Inainte de a cumpara o canapea noua, e cazul sa cunosti cateva ponturi. E adevarat ca este extrem de important sa alegi o canapea in culoarea potrivita, dar e la fel de importat sa stii cum sa alegi una rezistenta. Noi iti recomandam sa optezi pentru o canapea functionala, dar inainte gandeste-te cum se va integra in spatiul camerei.O canapea cu cate perne?
  Cate perne de sezut vrei sa aiba canapeaua? Una singura se potriveste perfect intr-un decor modern, in timp ce o canapea cu doua sau trei perne este o alegere mai traditionala. Cand te asezi, stau la locul lor sau se dau la o parte? Sunt bine atasate de structura canapelei? Sunt moi? Exista mai multe modele pentru fiecare pernuta? Cere cat mai multe informatii de la personalul nostru si consulta site-ul cu atentie pentru a te putea decine asupra modelului de canapea care ti se potriveste cel mai bine.

  Specificatii tehnice

  Canapele Boston

  Canapea Boston extrem de functionala realizata din lemn masiv de fag si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv pentru o mai mare rezistenta. Sezut si spatar cu structura din lemn masiv de fag, sistem de suspensie cu arc sinusoidal din otel nedeformabil si chinga elastica, poliuretan de inalta densitate, perne bonus umplute cu vata siliconata. Sistem de extensie Clic-Clac.

  Canapea 3 locuri extensibila Lungime: 242 cm
  Adancime: 110 cm
  Extinsa util: 195×157 cm
  Inaltime: 90 cm
  Fotoliu
  Lungime: 100 cm
  Adancime: 110 cm
  Inaltime: 90 cm
  Observatii

  Canapele Boston

  Atentie!
  Livrarea canapelelor si coltarelor in Bucuresti este GRATUITA! Aceste produse sunt livrate in ambalaj si sunt asigurate pe tot parcursul transportului.
  Pentru aceste produse nu este asigurat montaj.

  Tags:
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro