• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Canapele fixe Mc Duo

  COD PRODUS: EMO016

  Canapele fixe Mc Duo – reprezinta o reinterpretare mai fresh a unei tematici mai vechi si care arareori lasa loc creativitatii, anume mobilierul simplu, erogonomic.

  3 saptamaninu se asigura24 lunigratuit in Bucuresti
  465,65 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Mc Duo reprezinta o reinterpretare mai fresh a unei tematici mai vechi si care arareori lasa loc creativitatii, anume mobilierul simplu, erogonomic, mai degraba office decat personal. Daca ne gandim la destinatia asa, care va fi mai degraba sala de asteptare a unui salon, sau interiroul unui birou, putem sa intelegem de ce designerul a decis sa pastreze liniile echilibrate, materialul sobru si culoarea la fel de universal sinonima cu business-ul.
  Pe de alta parte, zona de sprijin a spatelui beneficiaza de forme curbe, in contrast cu zona inferioara construita in principal din linii drepte, iar rezultantul final convinge din punct de vedere al confortului pe care il poate oferi.
  Daca ne gandim ca negrul este culoarea elegantei perpetue, culoare care merge perfect cu materialul folosit, si alaturam aceste caracteristici pretului extrem de prietenos, intelegem de ce McDuo a fost o alegere facuta atat de cei ce doresc sa isi mobilieze biroul, cat si locuinta personala.

  In alegerea canapelelor un detaliu important se refera la materialele din care sunt facute. Unele canapele sunt realizate din materiale pretentioase, alte canapele din materiale usor de intretinut. Unul dintre cele mai durabile si scumpe materiale este pielea. Printre avantajele canapelelor din piele se enumera durabilitatea, se curata usor si ofera un aspect stilat incaperii. Un dezavantaj se refera la pretul ridicat pe care il au canapelele din piele. In cazul in care sunteti limitat de buget, nu optati pentru canapele din piele. In contrast, achizitionarea de canapele din bumbac sau din microfibra este o solutie fiabila. Microfibra este mult mai usor de intretinut, rezista o perioada indelungata si nu este scumpa. Canapelele din bumbac se pot realiza intr-o paleta diversificata de culori, iar materialul desi este mai dificil de curatat decat microfibra, este recomandat pentru interior. Indiferent de alegerea pe care o faci cu privire la canapele, incearca sa imbini aspectul canapelelor cu stilul de amenajare al incaperii. In final, puteti urmatoarea intrebare: cat esti dispus sa platesti pentru o canapea?

  Specificatii tehnice

  Canapele fixe Mc Duo

  Dimensiuni:

  Canapea 2 locuri Lungime: 140 cm
  Adancime: 75 cm
  Inaltime: 80 cm
  Fotoliu
  Lungime: 70 cm
  Adancime: 75 cm
  Inaltime: 80 cm
  Observatii

  Canapele fixe Mc Duo

  Livrarea canapelelor si coltarelor in Bucuresti este GRATUITA! Aceste produse sunt livrate in ambalaj si sunt asigurate pe tot parcursul transportului.
  Pentru aceste produse nu este asigurat montaj.

  Tags: , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro