• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Canapele Hora

  COD PRODUS: DAL053

  Canapea confortabilã, cu perne de puf, brodatã cu motive populare. Pernele cu umpluturã din puf de gâscã asigurã o experiență reconfortantã. Si când serile se prelungesc, canapeaua se transformã într-un pat primitor, datoritã saltelei din poliuretan High Resilience de 13 cm. Dimensiunile o recomandã pentru apartamentele de dimensiuni reduse, pentru modelele de locuire multifuncþionale, care […]

  2-3 saptamaninu necesita24 lunigratuit in Bucuresti
  4719,01 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Canapea confortabilã, cu perne de puf, brodatã cu motive populare. Pernele cu umpluturã din puf de gâscã asigurã o experiență reconfortantã.
  Si când serile se prelungesc, canapeaua se transformã într-un pat primitor, datoritã saltelei din poliuretan High Resilience de 13 cm. Dimensiunile o recomandã pentru apartamentele de dimensiuni reduse, pentru modelele de locuire multifuncþionale, care îmbinã zona de zi cu spaþiul de odihnã.

  Specificatii tehnice

  Canapele Hora

  Rezistența canapelei este dată de structura din lemn masiv de fag, plăci din așchii și fibre de lemn. Confortul este asigurat de pernele de șezut confecționate din poliuretan HR și pene de gâscă.

  Confortul fotoliului este dat de spătarul realizat din lemn stratificat învelit în poliuretan HR de densitate medie și perna de șezut confecționată din poliuretan HR de densitate medie îmbinat cu o împletitură de chingi elastice.

  Canapeaua este dehusabilă parțial: pernele de șezut și pernele de spătar. Fotoliul nu este dehusabil.

  Variante de acoperire

  Canapele Hora

  Punem la dispoziția clienților nostrii o gamă variată de tapițerii: stofă, piele naturală sau imitație piele. Fiind un produs cu broderie, recomandarea producătorului este stofa, într-o varietate mare de texturi și culori.

  Observatii

  Canapele Hora

  Pretul afisat este doar pentru canapea.

  Tags: ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro