• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Canapele si fotolii

  Cea mai variata colectie de canapele si coltare disponibile intr-o gama variata de nuante. Canapele extensibile, coltare extensibile. Livrare gratuita.

  Canapele extensibile

  Canapele fixe

  Demifotolii

  Coltare fixe

  Coltare extensibile

  Canapele extensibile (50 modele)

  Principalul avantaj pe care il aduce o canapea extensibila este arhicunoscut: se transforma intr-un pat in plus cand este nevoie (sau in singurul pat, uneori), ocupand mult mai putin spatiu si servind drept canapea simpla in restul timpului. Fie ca aveti nevoie de un loc in plus de dormit, fie ca va spuneti ca nu se stie cand veti avea, asa ca mai bine sa fie, e clar ca din moment ce cititi aceasta prezentare va intereseaza oferta de canapele extensibile. Gama de produse pe care vi-o propunem este vasta, de la mobila ieftina, simpla, practica, pana la canapele de efect, din materiale ceva mai scumpe, unele insotite de fotolii. Sunt cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont in luarea unei decizii: materialul, sistemul de extensie, dimensiunile si design-ul (cum o astfel de piesa de mobilier se cumpara, in general, printre ultimele va trebui sa se integreze in atmosfera deja existenta in locuinta dumneavoastra).

  Canapele fixe (30 modele)

  Printre argumentele care ar putea fi aduse pentru achizitionarea unei canapele fixe vom enumera cateva: Pretul - este de multe ori mai redus fata de cel al canapelelor extensibile sau al coltarelor. Deci, daca sunteti in cautare de mobilier ieftin, aceasta este una dintre categoriile pe care merita sa le studiati. Dimensiunile - difera, evident, in functie de model. Insa, daca la o canapea extensibila este necasar sa se asigure transformarea ei in pat, una fixa poate fi si mica si cocheta ( vorbim de cele cu doua locuri sau chiar despre un singur loc, adica despre fotolii ). Rezistenta si uzura - daca nu aveti nevoie de un loc de dormit in plus, alegerea unei canapele fixe se poate dovedi cea intelepta pe termen lung.

  Demifotolii (21 modele)

  Sub denumirea de demifotolii va propunem o colectie de fotolii mai mici sau de scaune mai confortabile, alegerea descrierii celei mai potrivite ramanand a dumneavoastra. Aceste piese de mobilier sunt utile, practice, cochete si comode, fiind o solutie ideala pentru o multime de spatii, pornind de la cel al propriei locuinte - unde pot fi amplasate in oricare dintre incaperi, daca servesc un scop practic ori decorativ - pana la spatiile de birou sau la cel al unei cafenele, la fel ca si in cel al unei sali de asteptare, etc. Aveti de ales dintr-o oferta variata, atat ca design cat si ca materiale folosite ori ca paleta cromatica.

  Coltare fixe (16 modele)

  Coltarele sunt, de fapt, canapele, in general mai mari ca dimensiune, avand o particularitate a formei. Aceasta poate fi in arc de cerc sau in unghi drept, ori poate imbina cele doua linii in design. Fiind mai mari, ofera mai multe locuri pe care pot sta membrii familiei sau prietenii dumneavoastra si un grad sporit de confort. Coltarele fixe reprezinta, de multe ori, solutii impuse de geometria spatiului din locuintele noastre. Alte ori, alegerea lor vine firesc pentru ca liniile pe care le etaleaza sunt impuse de design-ul incaperii si de incercarea noastra de a-l pastra unitar si fluid. Asa cum am precizat, denumirea acestor piese de mobilier nu trebuie sa trimita cu gandul la colturile camerelor ci la forma si functia lor. Astfel, un coltar fix poate fi foarte bine asezat central, liniile lui delimitand anumite zone ale aceleiasi incaperi ori ale aceluiasi spatiu.

  Coltare extensibile (12 modele)

  Coltarele extensibile sunt, practic, cele mai mari piese de mobilier din categoria canapelelor sau a fotoliilor. Avantajele pe care le ofera acestea tin atat de spatiul pe care il ofera, fie ca e vorba despre relaxat confortabil ori despre transformarea intr-un pat, cat si de linia design-ului lor, de multe ori optima intr-o incapere. In plus, unele dintre ele asigura si spatii suplimentare de depozitare, fiind dotate cu lazi sau sertare. Ca si la coltarele fixe, de mentionat este ca denumirea lor nu se refera atat la locul pe care sunt menite sa-l ocupe intr-o camera ci, mai degraba, la forma si destinatia lor functionala. Va propunem sa analizati selectia vreaumobila.ro si sa ne consultati in legatura cu orice fel de informatii legate de materiale, nuante, caracteristici, etc.
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro