Canapele

Cand vine vorba sa alegi canapeaua perfecta, unul dintre aspectele cele mai importante este sa stii ce fel de spatar este cel mai potrivit pentru tine si familia ta.

Spate rigid
Daca esti genul de persoana careia ii place sa stea cu spatele drept, atunci alege o canapea cu spatar rigid, ferm. Partea buna este ca nu trebuie sa stai sa aranjezi tot timpul pernutele, iar canapeaua ta va arata mereu ingrijita.

Perne atasabile
Daca iti place cum arata o canapea cu perne, dar iti doresti si look-ul ingrijit si organizat al unei canapele fara perne, atunci mergi pe varianta asta. Este un compromis fericit intre o canapea cu spate rigid si o canapea pufoasa.

Canapea cu perne
Daca iti place confortul si pernele, acest stil tii se potriveste. Acest tip de canapea are perne mari, cu huse ce pot fi date jos si curatate usor. Acest stil poate fi mai fermn sau mai moale, totul depinde de captusala pernelor.

Spatar cu multe pernute
Acest stil de canapea dispune de mai multe pernute care pot fi aranjate in mai multe feluri. Pernele sunt de obicei pufoase si foarte captusite.

Poti alege dintr-o mare varietate de canapele. Totul e sa stii ce-ti place si ce se potriveste stilului tau.