• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Chiuvete

  Chiuvete otel, inox si granit potrivite pentru orice bucatarie. Peste 340 de modele chiuvete la cele mai bune preturi. Plata in rate. Transport gratuit.

  Chiuvete din inox

  Chiuvete din otel

  Chiuvete din granit

  Baterii

  Chiuvete din inox (164 modele)

  O chiuveta din inox este o alegere ideala in bucatarie, fiind rezistenta, practica si usor de curatat. Calitatea, totusi, poate varia, asa ca va recomandam sa alegeti un producator de incredere. Vreaumobila.ro exact acest lucru incearca sa-l faca, oferindu-va o selectie de chiuvete ireprosabile, elegante si durabile. Oferta noastra este una foarte larga, astfel incat credem ca veti gasi modelul care sa se potriveasca gusturilor (paleta cromatica este si ea diversificata) si nevoilor dumneavoastra ( datorita dimensiunilor si formele diferite ). Pentru mobilier de bucatarie accesati si rubrica dedicata acestuia, iar in cazul in care spatiul in care trebuie sa montati chiuveta este neregulat ori limitat, luati in calcul varianta de mobila la comanda, caz in care consultantii nostri va stau la dispozitie.

  Chiuvete din otel (58 modele)

  Principalul argument pentru alegerea unei chiuvete din otel este urmatorul: un excelent raport calitate/pret. In plus, nu veti simti ca faceti un compromis in privinta functionalitatii iar design-ul nu are, nici el, de suferit. O astfel de chiuveta se potriveste perfect in bucatarie, iar cand spunem "se potriveste" ne referim, inclusiv, la gama larga de modele si de dimensiuni in care sunt acestea disponibile. Pentru o mai buna orientare va invitam sa accesati si paginile adresate chiuvetelor din inox sau celor din granit. Pentru comenzi sau intrebari, nu ezitati sa ne contactati. Incercam sa venim constant in intampinarea dumneavoastra, oferind pachete atractive – de pilda, chiuvete plus baterii – iar in cazul in care va intereseaza mobilierul la comanda, putem gasi solutia potrivita pentru ca obiectele sanitare sau electrocasnice sa fie integrate cat mai armonios in locuinta dumneavoastra.

  Chiuvete din granit (108 modele)

  Chiuvetele din granit (de fapt, materiale compozite, dar la fel de rezistente) sunt alegerea perfecta, atat pentru baie cat si pentru bucatarie. Va punem la dispozitie o gama larga de modele din care puteti selecta unul potrivit, atat prin prisma design-ului, cat si a orientarii stanga/dreapta sau a finisajelor. Aceste chiuvete au o duritate si o rezistenta deosebite; variatiile mari de temperatura sau contactul cu diferite substante nu vor lasa urme asupra lor (verificati specificatiile si detaliile tehnice, totusi, existand diferente de la model la model). In plus, piatra (ceramica, granitul, etc) se potriveste mult mai bine, de multe ori, cu mobilierul din lemn, cu faianta sau gresia, astfel incat obiectele sanitare din granit se vor integra natural in decorul locuintei dumneavoastra.

  Baterii (103 modele)

  In aceasta categorie veti gasi oferta noastra de baterii, atat pentru baie cat si pentru bucatarie, oferta selectata tinand cont de criterii legate de calitate si de design. In amenajarea unei locuinte trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte, functionalitatea si aspectul fiind importante in egala masura. Cand vine vorba de obiecte sanitare trebuie sa luam in calcul si elemente pur practice si trebuie sa facem si calcule legate de geometrie in spatiu. Aspectul conteaza, eficienta, la fel, dar toate studiile spun ca majoritatea accidentelor se petrec in casa, iar majoritatea acestora in baie. Fara sa trecem intr-o sfera pesimista, sustinem ca prevenirea este mai buna decat suferirea consecintelor. De aceea, atat in cazul mobilierului, cat si al electrocasnicelor, al corpurilor de iluminat sau al obiectelor sanitare, incercam sa va propunem solutii care sa inglobeze toate aceste principii si concepte.
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro