• Strada Gladitei, nr. 42, bl. T6, parter, sector 4, 041211 Bucuresti. Localizare pe harta.

  L - V: 10:00 - 18:00

 • Orar Showroom

  comenzi@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Coltare Milano

  COD PRODUS: DAL017

  Coltare Milano – reprezintă un produs cu linii clasice, care oferă un confort deosebit şi este disponibil într-o gamă foarte largă de module diferite.

  2-3 saptamaninu se asigura24 lunigratuit in Bucuresti
  3534,96 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  In general, piesele de mobilier cele mai voluminoase isi vor pune cel mai bine amprenta pe decorul unei incaperi, influentandu-i radical aspectul. Asadar, daca ceea ce ne dorim de la bun inceput este crearea unei incaperi cu aspect formal si elegant, clasic, romantic sau modern, minimalist sau futurist, nu trebuie decat sa ne apucam sa cautam un coltar potrivit cu stilul ales de noi si apoi sa asortam restul elementelor cu acesta. O alegere foarte buna o reprezinta coltarele fixe din gama Milano.
  Coltarele Milano au un aspect foarte elegant si deosebit, care poate fi scos in evidenta sau diminuat, in functie de nuanta aleasa pentru acestea. Structura foarte rezistenta si gradul mare de confort asigurat, impreuna cu raportul calitate-pret, fac din aceste produse oferta ideala, pe care nici cei mai pretentiosi dintre noi nu isi vor dori sa o rateze.

  Specificatii tehnice

  Coltare Milano

  Este plăcut să ai un ambient perfect adaptat nevoilor tale. Milano exprimă libertatea de a alege şi de a obţine mereu confort şi distincţie pentru casa ta.

  Colţarele Milano reprezintă un produs cu linii clasice, care oferă un confort deosebit şi este disponibil într-o gamă foarte largă de module diferite.
  Structura acestor colţare este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de şezutul din poliuretan cu densitate medie şi pernele de spate din puf siliconat.

  Opţional colţarele Milano se pot executa în variantă extensibilă. Extensiile acestor colţare au o structură metalică şi lamele elastice combinate cu folie de polipropilenă şi o saltea de poliuretan de 6 cm. Puteti opta pentru un colţar din piele sau din stofă, cu 2 sau 3 locuri. Materialele de acoperire sunt la alegere dintr-o paletă largă de culori şi materiale, stofe, piele ecologică sau piele naturală.
  Pentru aceste colţare Milano recomandăm în egală măsură pielea naturală, pielea ecologică sau stofa.

  Dimensiuni:

  Coltar Lungime 300 cm
  Latime 220 cm
  Inaltime 90 cm
  Finisaje

  Coltare Milano

  Tapiserii disponibile:

  • Collection – Imitatie
  • Classic – Stofa
  • Ambiente – Stofa
  • Lux – Piele Bycast
  • Exclusiv – Piele Olimpia
  • Elegance – Infinity, Amari Asia, Reconpel
  Observatii

  Coltare Milano

  Instructiuni de utilizare:
  Descarca manualul in format PDF.

  Tags: , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comenzi@vreaumobila.ro

                          

  Adresa Showroom

  Strada Gladitei, nr. 42, bl. T6, parter,
  sector 4, 041211 Bucuresti.
  L - V: 10:00 - 18:00
  S - D: 10:00 - 14:00
  15 - 18 aprilie -INCHIS