• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Amedea

  COD PRODUS: MCNOC090

  Comoda Amedea este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Cu un aspect usor antique, ce aminteste de un scrin din secolul trecut, comoda din imagine reuseste sa fie la fel de functionala pe cat este de atragatoare din punct de vedere estetic. Liliile clasice conturate de proportii ideale si perfect echilibrate sunt completate inspirat de alegerea accesoriilor decorative potrivite. Manerele sunt si ele in ton cu tematica stil belle epoque, astfel ca efectul general este unul bine integrat si armonios. In rest, cele doua sertare mari, spatioase, pot adapostii obiectele carora le-au fost destinate. Ramane sa va hotarati asupra amplasarii, si sa asteptati ca musafirii sa fie placut surprinsi si impresionati de noua dumneavoastra achizitie.

  Specificatii tehnice

  Comoda Amedea

  Comoda Amedea este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro