• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Amelie

  COD PRODUS: MCNOC099

  Designul comodei Amelie pune accentul pe estetica, aceasta fiind armonios imbinata cu functionalitatea. Acest model poate fi personalizat.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  1079,98 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Desi, in principiu, comodele sunt piese de mobilier destul de banale si anoste, designerii propun tot felul de modele moderne si foarte interesante. Fie ca doriti un decor formal sau unul dinamic, ca dispuneti de mult spatiu sau ca acesta este limitat, si fie ca aveti nevoie de comoda pentru dormitor, living sau hol, modelul Amelie se va potrivi oriunde, indiferent de context.
  Designul comodei Amelie pune accentul pe estetica, aceasta fiind armonios imbinata cu functionalitatea. Calitatea generala principala a unei comode este ca asigura spatiu de stocare; modelul Amelie prezinta 8 sertare foarte incapatoare. Asadar, calitatea si rezistenta lemnului, aspectul original si dinamic, cat si dimensiunile optime ale acestei comode o tranforma intr-o adevarata investitie pe termen lung, de care va fi multumit fiecare client, chiar si cei mai pretentiosi, care cauta adevarata valoare.

  Specificatii tehnice

  Comoda Amelie

  Comoda Amelie este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru comoda cu 8 sertare, din PAL Alb Perlat 101PE si Albastru Capri 121 cu Albastru 121 Kronospan (in functie de stocuri), de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, glisiere FGV normale, fara picioare.

  Dimensiuni

  Comoda Amelie

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 100 cm
  Latime: 45 cm
  Inaltime: 110 cm

  Finisaje

  Comoda Amelie

  PAL: Alb Perlat 101PE cu Albastru Capri 121 si Albastru 125 Kronospan
  Pfl: Alb
  Canturi: ABS
  Manere: Aluminiu Model Buton Misket

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro