• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Augusta

  COD PRODUS: MCNOC100

  Comoda Augusta are un design clasic, fiind conceputa dupa tiparul stilului simplist. Aceasta piesa de mobilier se realizeaza pe comanda.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Comodele, fiind piese de mobilier secundare si adiacente, au intotdeauna ca destinatie asigurarea de spatii de stocare. Insa, desi majoritatea lumii crede eronat ca aspectul nu conteaza cand vine vorba de astfel de modele, comodele trebuie sa aiba si un aspect foarte placut, complementar restului pieselor din incaperea aleasa. Un exemplu foarte bun il reprezinta si modelul Augusta.
  Comoda Augusta are un design clasic, fiind conceputa dupa tiparul stilului simplist. Insa, tocmai datorita acestui aspect foarte natural si discret, aceasta piesa de mobilier va fi foarte potrivita pentru oricare dintre incaperile locuintei: fie ca este vorba de dormitor, hol, sufragerie sau birou. Calitatea exceptionala a materialelor, posibilitatea de a alege culoarea (cat si alte caracteristici), dimensiunile care ajuta la optimizarea spatiului si aspectul elegant vor face acest produs sa devina preferatul dumneavoastra in materie de comode.

  Specificatii tehnice

  Comoda Augusta

  Comoda Augusta este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro