• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Carla

  COD PRODUS: MCNOC091

  Comoda Carla este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Cum stiti ca va aflati intr-o locuinta care nu este doar mobilata cu gust, dar si o gospodarie in adevaratul sens al cuvantului? Accesoriile si elementele secundare de mobilier ajuta sa va formati o parere in acest sens. O persoana care isi respecta caminul cauta in permanenta nu doar sa il tina curat si sa il infrumuseteze atat de mult cat se poate, dar si sa tina toate lucrurile din casa in perfecta ordine si depozitate in mod adecvat. Intra in scena comoda Carla: un corp de mobilier cu atributii multiple, dupa cum ne poate da de ghicit aspectul sau exterior. Mai precis, asa cum zona de sus poate fi folosita pentru amplasarea de obiecte decorative, cea mediana poate folosi depozitarii de diverse obiecte, in functie de necesitati. Este un produs stabil, robust, care datorita atentiei acordate proiectarii si folosirii de materiale de cea mai buna calitate, este garantat sa reziste uzului indelungat.

  Specificatii tehnice

  Comoda Carla

  Comoda Carla este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro