• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Carol

  COD PRODUS: MCNOC101

  Comoda Carol are un design foarte simplu si clasic, intr-o singura nuanta, cu forma rigida si masculina, materiale foarte rezistente si un aspect simplist.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  590,18 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  De cele mai multe ori, lucrurile deosebite, foarte colorate, excentrice, cu forme neobisnuite, sunt cele care vor iesi in evidenta. Insa, adevarata valoare sta ascunsa in obiectele discrete, care la o prima vedere par monotone si absolut banale. O astfel de piesa de mobilier, care se incadreaza in descrierea de mai devreme, este si comoda Carol.
  Comoda Carol are un design foarte simplu si clasic, intr-o singura nuanta, cu forma rigida si masculina, materiale foarte rezistente si un aspect general simplist. Odata achizitionata si instalata in oricare din incaperile locuintei – avand un aspect comun, versatil, aceasta va fi potrivita atat pentru dormitor, cat si pentru sufragerie, hol sau birou – aceasta piesa de mobilier se va integra perfect, dand personalitate decorului. Calitatea, durabilitatea, si chiar si pretul, fac din acest produs o investitie pe termen lung de care va fi multumit oricine, chiar si cei mai pretentiosi dintre noi.

  Specificatii tehnice

  Comoda Carol

  Comoda Carol este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro