• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Celia

  COD PRODUS: MCNOC092

  Comoda Celia este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Acest model de comoda are cateva caracteristici de baza care o recomanda ca o alegere de succes pentru o locuinta moderna ce se doreste sa fie si perfect ordonata si functionala. Constituita atat din corpuri inchise cat si din zone de rafturi deschise, modulara si cu dimensiuni destul de permisive, ofera zone de depozitare potrivite pentru majoritatea obiectelor ce isi cauta locul. Pentru cineva preocupat de buna gestionare a tuturor accesoriilor greu cataloabile dintr-o locuinta, care trebuie sa fie pastrate in conditii bune si de care nu stii intotdeauna exact cand vei avea nevoie, un astfel de produs poate fi alegerea ideala. Nici latura estetica nu este de neglijat, fiind vorba despre alegerea unor nuante inspirate, cu o mica tusa de insolenta cromatica la centru.

  Specificatii tehnice

  Comoda Celia

  Comoda Celia este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro