• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Cleo

  COD PRODUS: MCNOC098

  Comoda Cleo are un design clasic, discret si elegant, iesind in evidenta doar prin frumusetea naturala pe care o va rasfrange asupra intregului decor.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  853,98 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Majoritatea considera mobilierul de stocare o necesitate aditionala, fara prea mare importanta. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, un decor perfect poate fi stricat tocmai de alegerea incorecta a unei astfel de piese. Comodele au ca destinatie principala stocarea, insa, in acelasi timp, ele trebuie sa aiba un aspect potrivit si sa nu aglomereze spatiul. Un astfel model ce se incadreaza in aceasta descriere este comoda Cleo.
  Comoda Cleo are un design clasic, discret si elegant, iesind in evidenta doar prin frumusetea naturala pe care o va rasfrange asupra intregului decor. Acest produs a fost conceput dupa principiile versatilitatii, astfel ca, in functie de nuanta pe care o veti alege, comoda Cleo va putea fi incorporata fara probleme in orice tip de decor, fie ca este clasic, modern sau futurist. De asemenea, prin dimensiunile sale, indiferent de marimea spatiului din incapere, aceasta comoda va ajuta la optimizarea sa si la crearea efetului vizual de suprafata marita.

  Specificatii tehnice

  Comoda Cleo

  Comoda Cleo este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru comoda, din PAL Woodline Mocca H1428 Egger, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, balamale FGV, glisiere FGV normale, fara picioare. Modelul prevede doua usi cu cate o polita pe centru detasabila.

  Dimensiuni

  Comoda Cleo

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 120 cm
  Latime: 45 cm
  Inaltime: 95 cm

  Finisaje

  Comoda Cleo

  PAL: Woodline Mocca H1428 Egger
  Pfl: Alb
  Canturi: ABS
  Manere: Aluminiu Model Cubuk, 128 mm

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro