• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Erminia

  COD PRODUS: MCNOC093

  De-alungul timpului, intr-o casa se aduna felul de lucruri, la care nu putem renunta din ratiuni practice sau sentimentale. Unde le depozitam pe cele la care avem acces periodic in functie de anotimp, sau rar in functie de anumite evenimente, sau pur si simplu nu stim cand am avea nevoie? Intr-o comoda precum cea din […]

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  De-alungul timpului, intr-o casa se aduna felul de lucruri, la care nu putem renunta din ratiuni practice sau sentimentale. Unde le depozitam pe cele la care avem acces periodic in functie de anotimp, sau rar in functie de anumite evenimente, sau pur si simplu nu stim cand am avea nevoie? Intr-o comoda precum cea din imagine.

  Atent compartimentata si de dimensiuni generoase, este perfecta pentru a putea raspunde prompt la cerinte de depozitare variate. Dincolo de functionalitate, aspectul placut ii este conferit de alegerea unui material ce aminteste de texturi calde, naturale, si de accesoriile dinamice, de metal, ce aduc o nuanta energetica si moderna elementului de mobilier.

  Specificatii tehnice

  Comoda Erminia

  Comoda Erminia este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro