• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Franca

  COD PRODUS: MCNOC094

  Comoda Franca este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Fiind pe pagina unui site de mobila la comanda, nu insistam prea mult in a descrie avantajele alegerii unui mobilier de x dimensiuni. Desigur, cam tot ce veti gasi pe acest website, cu exceptiile de rigoare sau acolo unde natura produsului sau a accesoriului nu permite, este supus schimbarilor. In masura in care fiecare vrea sa isi lase amprenta personala asupra unui obiect care ii va mobila casa pentru multi ani de acum incolo, si care ii va incanta privirea sau cel putin asa ar trebui sa faca, este de inteles. Dar, de ce sa repari ceva ce nu este stricat? O zicala veche, cu aplicabilitate in continuare moderna si generala, isi gaseste aici explicatia perfecta. Va recomandam acest model de comoda, fie ca o veti alege pentri dimensiunile sugerate de modelul standard, sau veti insista sa le modificati, macar putin.

  Specificatii tehnice

  Comoda Franca

  Comoda Franca este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro