• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Comoda Selena

  COD PRODUS: MCNOC097

  Comoda Selena reprezinta solutia perfecta atunci cand avem nevoie de corpuri aditionale de stocare compacte si care sa nu aglomereze spatiul.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Amenajarea locuintei poate reprezenta o sarcina extrem de dificila, mai ales atunci cand nu avem un plan bine pus la punct inainte de a ne apuca de treaba. Intr-un final, vom reusi sa punem fiecare detaliu la punct, insa de foarte multe ori, vom descoperi ca mai avem nevoie de inca o piesa de mobilier de stocare. Aceasta nu este o mare problema, insa in momentul in care nu prea mai avem spatiu in locuinta, vom ajunge sa supraaglomeram incaperea si decorul si sa ne pierdem libertatea de miscare (cat si cumpatul uneori).
  Comoda Selena reprezinta solutia perfecta atunci cand avem nevoie de corpuri aditionale de stocare compacte si care sa nu aglomereze spatiul, ci, din contra, sa ajute la optimizarea acestuia. Datorita dimensiunilor sale, care se axeaza pe inaltime, cat si aspectului deosebit, aceasta comoda va fi potrivita pentru oricare dintre camere – dormitor, living, hol, bucatarie, birou si chiar si baie. In plus, raportul calitate-pret reprezinta singura strategie de marketing folosita pentru a va convinge ca acest produs se va potrivi perfect in locuinta dumneavoastra.

  Specificatii tehnice

  Comoda Selena

  Comoda Selena este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro