Cum sa alegi patul potrivit

Un pat nou este o achizitie importanta. Nu este suficient sa te intinzi pe o monstra de pat la magazine sau showroom-uri, si sa decizi daca patul este sau nu bun pentru tine. Inainte sa achizitionezi un astfel de produs consulta catalogul magazinelor, afla mai multe despre ofertele promotionale, cere sfatul personalului din magazin si nu te lasa neaparat condus de primul impuls.
Tine cont de sugestile noastre şi foloseste-le inainte sa cumperi un pat nou, ca sa fii multumit de rezultat.

Stabileste un buget
Inainte sa consulti catalogul magazinelor, stabileste un buget in care sa te incadrezi, cu o marja mica sau mare dupa care poti sa te ghidezi. Probabil ti-ai dat seama pana acum ca pretul nu iti va spune prea multe despre cat de bun sau confortabil este noul produs.
Vei gasi paturi la tot felul de preturi. Alege ce ti se potriviteste tie in functie de camera ta, confortul tau si bugetul pe care il ai si vrei sa il respecti.

Alege marimea potrivita
Daca ai un dormitor mai mic, s-ar putea sa nu ai loc pentru un pat matrimonial, desi poate ti-l doresti. Marimea incaperii este asadar un factor esential. Un alt aspect la care trebuie sa te gendesti, este daca dormi sau nu singur. Daca dormi singur, poti alege orice, dar daca imparti patul cu cineva, e cazul sa alegi un pat mare.

O structura rezistenta
Opteaza pentru o structura din metal, rezistenta. O structura de buna calitate se va potrivi la mai multe paturi. Unele sunt ajustabila, altele pot fi potrivite special pentru patul tau.