• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Dormitor Aluino

  COD PRODUS: MCDOR132

  Dormitor Aluino – se realizeaza pe comanda si poate fii modificat la cererea clientrului. Montajul si transportul se realizeaza gratuit in Bucuresti.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  2687,74 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Elementul care se distinge in mod clar, datorita design-ului sau modern, atractiv si inedit, dintre componentele setului pentru dormitor Aluino este, cu siguranta, patul. Liniile acestuia creaza un joc armonios, bazat pe perpendicularitate, iar faptul ca este inaltat reprezinta atat un avantaj estetic cat si unul practic.
  Despre celelalte corpuri de mobilier care formeaza acest ansamblu putem spune ca sunt conventionale, chiar prea conventionale, desenate simplu – sifonierul in trei usi si comoda in trei sertare. Pana si nuanta aleasa este una clasica de lemn. Dar, daca priviti sugestia de prezentare din aceasta imagine, veti fi de acord ca aceste caracteristici erau esentiale pentru obtinerea acestui design de interior. Practic, putem vorbi despre un elogiu adus simplitatii si minimalismului in alegerea mobilierului – un lucru care ne poate ajuta si sa facem economii substantiale – urmand sa obtinem atmosfera dorita intr-o anumita incapere folosind si alte elemente stilistice, alte decoratiuni, accesorii sau sisteme de iluminat. Cu putina inspiratie efectul poate fi unul spectaculos.

  Un dormitor modern reprezinta garantia petrecerii unui timp relaxant si reconfortant. Decorat in stil modern, locul in care va odihniti va arata minunat. Puteti chiar sa folositi unele piese de mobilier exotice, din alte culturi (marocana, chineza, japoneza etc.), care vor crea efecte neasteptate. Atentie insa la felul in care combinati piesele si la aspectul general. Si nu uitati: in design singura regula valabila este lipsa oricarei reguli. Astfel, in pentru dormitor, cel mai frumos decor este cel in care dumneavoastra va simtiti cel mai bine. Noi va oferim posibilitatea de a face mobila de dormitor la comanda, aceasta fiind o o alternativa reala pentru mobila de dormitor produsa de marile companii din domeniu cu costuri pe masura dar si o alternativa pentru dormitoarele de serie din magazine, care de multe ori lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea. In cazul in care aveti nevoie de consiliere in amenajarea dormitorului noi va ajuta in mod gratuit si impreuna putem gasi solutii pentru crearea unui spatiu aerisit, degajat, lipsit de opulenta, care poate totusi sa raspunda cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

  Specificatii tehnice

  Dormitor Aluino

  Mobila de dormitor Aluino este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru PAL Fag Deschis 876 Kronospan de 18 mm grosime integral cu pfl alb, canturi abs plastifiate, balamale FGV, glisiere FGV normale, picioare reglabila H 10 cm cu plinta acoperitoare din pal la sifonier, picioare cescuta H44 mm la comoda.

  Setul de dormitor Aluino include:

  • sifonier 3 usi – L 100 cm o polita sus si o bara de haine inalte, in partea dreapta 4 polite / 5 spatii egale;
  • pat pentru saltea de 140×200 cm; suport saltea din pal hidrofugat 16 mm grosime;
  • noptiere 1 sertar – 2 bucati;
  • comoda 3 sertare egale.
  Dimensiuni

  Dormitor Aluino

  Sifonier Lungime 150 cm
  Inaltime 205 cm
  Adancime 52 cm
  Pat Lungime 144 cm
  Latime 204 cm
  Inaltime 40/70 cm
  Noptiere Lungime 40 cm
  Latime 35 cm
  Inaltime 40 cm
  Comoda 3 sertare Lungime 80 cm
  Latime 40 cm
  Inaltime 90 cm
  Finisaje

  Dormitor Aluino

  PAL: Fag Deschis 876 Kronospan
  Pfl: Alb
  Manere: Cromate Model Cubuk, 128 mm
  Canturi: ABS

  Observatii

  Dormitor Aluino

  Optional:
  Oglinda clara pe o usa dulap – pret 120 lei tva inclus.

  Tags: , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro