• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Dormitor Barto

  COD PRODUS: MCDOR128

  Dormitor Barto – se realizeaza pe baza de comanda si se poate personaliza la cererea clientului. Disponibilitatea 10 zile lucratoare.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  3125,81 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Barto este un set de piese de mobilier pentru dormitor care beneficiaza de un design modern, bazat pe simplitate si pe eleganta si definit prin cateva tuse care subliniaza principalele elemente si prin cateva linii care ingroasa demarcatiile dintre planuri, accentuand efectul vizibil al intrepatrunderii acestora. Efectul, per ansamblu, este unul de intimitate si de confort, ideal pentru aceasta zona a locuintei.
  Aceasta senzatie placuta si calma, de spatiu domestic, familiar, a fost creata in sugestia noastra de amenajare prin folosirea unor accesorii si a unor piese decorative in culori calde, care sa inmoaie aspectul sobru si intunecat pe care l-ar fi avut camera, avand in vedere nuanta inchisa de lemn a mobilierului. Acelasi lucru se poate spune si despre culoarea peretilor, care functioneaza ca un fundal pentru intregul design. Folositi-va de aceste mici trucuri, combinand cu grija tonurile preferate. Daca podeaua este acoperita cu parchet, este recomandabil ca textura mobilei sa nu fie identica cu a acestuia, ba chiar sa se creeze un usor contrast intre cele doua.

  Dormitorul – spatiul destinat intimitatii si linistii noastre, locul, unde, cu adevarat evadam din social. Ca orice spatiu respectabil, dormitorul are subordonatii sai: dressing-ul si baia. Este important ca zona ” de noapte” a locuintei sa fie direct accesibila din vecinatatea zonei de intrare in casa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si usor accesibila, mai ales vizual, oricui din afara familiei. Conceptul spatial al casei trebuie sa stabileasca granite psihologice si fizice intre zona de zi si cea de noapte. Dormitorul este locul in care dormim, dar, in egala masura si locul in care ne pastram hainele. Unele dormitoare pot fi prevazute si cu un loc destinat studiului. In astfel de camere cu diferite zonificari, este vitala alegerea unui mobilier de dormitor adecvat si pozitionarea lui cat mai corecta si eficienta, in raport cu spatiul. De aceea noi va vom ajuta sa nu asezati patul la intamplare, iar dulapurile pentru haine, daca se afla in camera, sa nu trebuiasca sa domine incaperea si nici sa ruineze armonia vizuala a spatiului. Atunci cand dimensiunile dormitorului sunt generoase, problema depozitarii hainelor se poate rezolva cu asa-numitele dulapuri ascunse (incastrate in zid) adica unul din peretii camerei se dubleaza si devine spatiu de depozitare, iar dulapul, ca element de mobilier, dispare. In aceste cazuri specialistii nostrii va vor sta la dispozitie pentru o compartimentare cat mai eficienta a acestora.

  Specificatii tehnice

  Dormitor Barto

  Mobila de dormitor Barto este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru PAL Maslin 8601 si Alb Perlat 101PE Kronospan de 18 mm grosime, cu pfl alb, canturi abs plastifiate, balamale FGV, glisiere FGV normale, picioare reglabile H 10 cm cu plinta acoperitoare la sifonier, picioare cescuta H44 negre la comoda.

  Setul de dormitor Barto include:

  • sifonier 3 usi – in partea stanga 4 polite / 5 spatii egale; in partea stanga o polita sus si o bara haine inalte; pe centru 4 polite / 5 spatii egale; pe partea dreapta o polita pe centru si doua bare haine scurte;
  • pat pentru saltea de 140×200 cm; suport saltea din pal hidrofugat 16 mm grosime;
  • noptiere 2 sertare – 2 bucati;
  • comoda 4 sertare egale.
  Dimensiuni

  Dormitor Barto

  Sifonier Lungime 150 cm
  Inaltime 210 cm
  Adancime 52 cm
  Pat Lungime 144 cm
  Latime 204 cm
  Inaltime 40/85 cm
  Noptiere Lungime 40 cm
  Latime 35 cm
  Inaltime 40 cm
  Comoda 4 sertare egale Lungime 80 cm
  Latime 40 cm
  Inaltime 85 cm
  Finisaje

  Dormitor Barto

  PAL: Maslin 8601 si Alb Perlat 101PE Kronospan
  Pfl: Alb
  Manere: Aluminiu Model 806, 128 mm
  Canturi: ABS

  Observatii

  Dormitor Barto

  Optional:
  Oglinda la usa dulap Lxl 180×40 – pret 110 lei tva inclus.

  Tags: , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro