• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Horeca

  Scaune, fotolii, mese si canapele pentru locatii de tip HoReCa. Mobilier resturant, cafenea, terasa, baruri, cluburi, scolar si comercial.

  Mobilier restaurant

  Mobilier terasa

  Mobilier bar/club

  Mobilier hotelier

  Mobilier scolar

  Mobilier comercial

  Mobilier cafenea

  Mobilier rattan

  Mobilier restaurant (89 modele)

  Masa luata intr-un restaurant trebuie sa fie o experienta complexa, relaxanta si multisenzoriala. Arta culinara are, desigur, un rol important, dar la fel de mult conteaza atmosefera localului, decorul si grija aratata fata de clienti. O preocupare majora ar trebui sa fie aceea fata de confortul acestora, atat pshic cat si fizic. Odata stabilit specificul bucatariei oferite, odata aleasa tema design-ului si sentimentul pe care acesta urmeaza sa-l transmita, urmeaza alegerea mobilierului. Aceasta poate fi, de multe ori, o provocare, fiind mai multi factori de care trebuie tinut cont: design-ul unitar, fluid si atagator, capacitatea pe care o ofera spatiul avut la dispozitie si, nu in ultimul rand, confortul. Pentru a va inspira si a va face alegerea mai usoara, va invitam sa parcurgeti oferta noastra de mobila selectata sub titlul HORECA (termen generic, insemnand HOteluri, REstaurante, CAfenele).

  Mobilier terasa (0 modele)

  Amenajarea unei terase, fie ca este vorba de una destinata clientilor - apartinand unui bar, unei cafenele sau unui restaurant - , fie ca este vorba de una personala, in perimetrul propriei locuinte, presupune alegerea unui tip de mobilier pretabil in aer liber, diferit fata de cel folosit in interior. Aceasta alegere trebuie facuta atat dupa criterii de gust, de estetica si de design, dar si dupa unele ce tin de rezistenta produselor si gradul de confort oferit. In principal, vorbim despre scaune, banchete, fotolii, canapele, mese si masute. Gusturile personale, tematica, influentele pe care le doriti reflectate ori bugetul alocat terasei dumneavoastra pot varia, dar un lucru este cert: cele mai rezistente materiale in aer liber sunt cele naturale, ‘obisnuite’ cu acest mediu. Rattan-ul este printre cele mai cautate astfel de fibre, mobilierul respectiv avand toate calitatile = este rezistent, comod si unele piese se apropie vizual de notiunea de opera de arta. Va invitam sa deschideti si sectiunea dedicata special mobilierului din rattan.

  Mobilier bar/club (102 modele)

  Unul dintre criteriile pe care le folosim cand alegem locul in care sa iesim in oras este unicitatea lui. Daca ne dorim, de pilda, ca toate restaurantele unui lant fast-food sa arate la fel - asta reprezentand o garantie in privinta serviciilor -, nu acelasi lucru se poate spune despre baruri, cluburi sau cafenele. De multe ori cautam locuri noi si revenim doar daca unul dintre ele ne-a cucerit cu totul. Toate detaliile sunt, asadar, foarte importante. Daca lasi ceva la voia intamplarii sau treci un aspect pe planul doi, exista riscuri serioase de a nu beneficia de impactul scontat. Mobilierul este unul dintre aceste aspecte, avand o dubla functie: participa la design-ul general si ofera confort clientilor. Fie ca este vorba de scaune de bar, de fotolii sau canapele, oferta noastra se adreseaza celor care vor sa creeze o impresie aparte. Va invitam s-o analizati, urmand sa puneti la lucru fantezia dumneavoastra sau a designer-ului dumneavoastra de interior.

  Mobilier hotelier (3 modele)

  In orice afacere care tine de servicii publice, preocuaprea fata de client este esentiala in toate etapele, incepanad cu implementarea ei, trecand prin procesul de dezvoltare si atingand stadiul de consolidare sau extindere. Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, orice detaliu putand face diferenta intre profesionalism si amatorism, o linie foarte subtire, de multe ori. Un hotel ar trebui sa fie, prin excelenta, dedicat confortului oaspetilor sai. Un pat odihnitor intr-o camera curata este absolut necesar, dar nu mai este, de multa vreme, o conditie suficienta, care sa multumeasca oaspetii. Atmosfera, calitatea serviciilor, atitudinea, design-ul, decoratiunile - si fiecare mic detaliu, toate sunt la fel de importante. Vreaumobila.ro ofera toata gama de mobilier si de accesorii de care aveti nevoie, fie ca este vorba de lobby, receptie, restaurant, bar, dormitor sau living. In vederea unor pachete personalizate, va rugam sa ne contactati.

  Mobilier scolar (2 modele)

  Vremea bancilor scolare clasice, greoaie, cu cadru de metal a trecut si era normal sa se intample asta. Ince-incet isi fac loc si in scolile noastre idei precum imbinarea studiului individual cu munca in echipa sau precum faptul ca individualitatea fiecaruia dintre copii trebuie incurajata si nu blamata. Aptitudinile fiecaruia sunt diferite si trebuie sa fie stimulate de la o varsta frageda, fie ca e vorba de creativitate, de spirit practic, analitic, sintetic si asa mai departe. Un lucru este clar: scoala ar trebui sa devina un mediu din ce in ce mai dinamic. Cand vine vorba de mobilierul adecvat copiilor, cateva aspecte sunt esentiale: siguranta pe care o ofera, asigurarea unei pozitii corecte, sanatoase, importante in procesul de crestere si, nu in ultimul rand, gradul de confort. Va invitam sa parcurgeti produsele oferite de noi si selectate tinand cont tocmai de aceste criterii.

  Mobilier comercial (2 modele)

  Intr-o afacere care se adreseaza publicului, fie ca este vorba de diverse servicii sau de activitati comerciale, mobilierul are rolul lui si anumite particularitati distincte. Este o diferenta clara intre o receptie de farmacie, de pilda, si una de hotel, la fel cum mobila dintr-un restaurant nu isi are locul intr-o cafenea, si invers. Cand expunem produse, pe rafturi, trebuie sa tinem cont de natura acestor si de segmentul caruia i se adreseaza, pentru a fi scoase in evidenta si complimentate de mobilier. Spatiul reprezinta, de multe ori, o problema care poate da batai de cap, fie pentru ca nu este suficient de mare, fie pentru ca are o geometrie capricioasa. De aceea, acolo unde piesele noastre standard nu reprezinta ceea ce cautati, solutia devine mobila la comanda, consultantii nostri putandu-va ajuta, cu profesionalism, pentru a gasi, impreuna, varianta care sa se muleze exact pe gusturile si necesitatile dumneavoastra.

  Mobilier cafenea (179 modele)

  Intr-o cafenea intimitatea, bunul-gust si cochetaria trebuie sa fie la ele acasa. Placerea savurarii unei bauturi trebuie insotita de o atmosfera calda, primitoare si relaxanta. Este vorba despre locul in care te poti simti bine in orice moment al zilei, fie singur, pierdut intr-o lectura, fie alaturi de prieteni, schimband pareri. Cafeneaua este un spatiu cu incarcatura profunda, aproape magic, de-a lungul timpului servind ca scena pentru suete, barfe, impacari, despartiri, piese romantice sau dramatice, acte politice sau domestice, tragedii ori comedii. De aceea, decorurile si recuzita sunt foarte importante pentru a da consistenta unui astfel de spatiu. Mobilierul este un element aproape viu in aceasta punere in scena: daca ar vorbi, ar da la iveala nenumarate secrete. Rolul sau este acela de a le asigura actorilor confortul fizic si deliciul vizual, pentru ca ei sa-si joace cat mai bine rolul. Vreaumobila.ro va ofera o colectie de scaune de cafenea, de mese, masute si diverse alte accesorii. Reusita spectacolului depinde doar de talentul dumneavoastra scenografic si regizoral!

  Mobilier rattan (0 modele)

  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro