• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Iluminat

  Corpuri de iluminat interior sau exterior, iluminat cu LED-uri, becuri, accesorii iluminat.

  Iluminat interior

  Iluminat exterior

  Iluminat cu LED-uri

  Becuri

  Accesorii iluminat

  Iluminat interior (117 modele)

  Corpurile de iluminat sunt alese, de multe ori, in etapele finale ale amenajarii unei locuinte. Fie ca sunteti intr-o astfel de situatie, fie ca doriti sa le schimbati pe cele mai vechi cu unele moderne, trebuie sa faceti alegerile respective cu grija, luand in calcul mai multe aspecte. Cantitatea de lumina (luminanta fiind exprimata in candela/m2), unghiul din care bate aceasta, frecventa ei in spectrul luminos - toate acestea sunt detalii stiintifice. Cert este ca un iluminat adecvat va fi mai putin obositor, va fi un factor stimulant ori va induce o stare de relaxare, sau va crea o anumita atmosfera. Un rol important al corpurilor de iluminat este si cel decorativ, acela al ‘obiectului’ necesar devenit accesoriu stilistic. Designerii de interior iau in calcul toate aceste aspecte, incercand sa se foloseasca atat de felul in care lumina pune in valoare anumite zone, piese de mobilier sau decoratiuni, cat si de estetica intrinseca a corpului de iluminat. De aceea, va invitam si noi sa tineti cont de toate aceste criterii, pentru a nu avea regrete ulterioare.

  Iluminat exterior (20 modele)

  In 1884 Timisoara devenea primul oras din Europa care sa beneficieze de iluminat stradal electric. Intre timp iluminatul exterior a devenit o facilitate mult mai la indemana, de care ne putem folosi cu totii. De obicei, corpurile sau lampile de iluminat exterior au rolul de a ne face usoara orientarea in intuneric, cele mai portrivite fiind si foarte utile si economice - un exemplu bun sunt cele cu acumulatori incarcati prin celule foto-voltaice, eficiente si ecologice. Insa, daca ne gandim la proiectoare, scopul acestora este de a pune in valoare anumite fatade, spatii sau monumente, sau de a oferi un grad suplimentar de protectie, unei proprietati. Oricare ar fi obiectul interesului dumneavoastra, vreaumobila.ro incearca sa va ofere o gama completa de idei si de solutii, pentru casa sau afacerea dumneavoastra, de la mobilier pana la electrocasnice, corpuri de iluminat si diverse alte accesorii.

  Iluminat cu LED-uri (18 modele)

  O dioda este un element al unui circuit electric care permite trecerea curentului intr-un singur sens, iar un LED este o dioda care emite lumina (LED = Light Emitting Diode). Avantajele iluminatului cu LED-uri tin in primul rand de consumul redus de energie si de durata lunga de “viata” a acestor produse. Conform cercetarilor recente, aceasta lumina este foarte putin obositoare si foarte potrivita pentru studiu. Cum multi dintre noi isi petrec o buna parte din zi in fata televizorului sau a computer-ului, e clar ca nu avem nevoie de solicitari suplimentare pentru ochi. Investitia materiala se amortizeaza intr-un timp destul de scurt, iar cea in sanatate este de nepretuit. Pentru detalii tehnice sau legate de tipul de mobila in care se pot integra armonios aceste sisteme de iluminat, nu ezitati sa ne contactati. Dorim sa raspundem cat mai rapid si cat mai adecvat solicitarilor dumneavoastra.

  Becuri (0 modele)

  Accesorii iluminat (0 modele)

  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro