• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Intrebari frecvente

  DA, realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat si MDF, dupa orice model, dimensiune sau nuanta.

  DA, orice schita a clientului, orice fotografie dintr-o revista sau site poate constitui un model de realizare a pieselor de mobilier.

  Un specialist al firmei se va deplasa la domiciliul clientului pentru a efectua masuratorile finale ale mobilierului dorit. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurata de firma noastra.

  DA. Montajul si transportul mobilierului sunt gratuite numai pentru Bucuresti si zonele din jurul acestuia. Pentru alte localitati, transportul este contra cost (1.5 ron/km). Precizam faptul ca livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care vreaumobila.ro are contract, iar produsele sunt livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul.

  Pentru a afla o oferta de pret puteti trimite o schita sau o poza a mobilierului dorit, precum si dimensiunile acestuia la adresa de email comenzi@vreaumobila.ro sau la fax 021.330.94.37.

  In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale. In cazul in care nu aveti o schita a mobilei sau daca aveti nevoie de consiliere va rugam sa ne contactati telefonic!

  Conform ordonantei nr. 34 din 04 iunie 2014 “consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14 .”
  Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă , de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă , fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere.
  Vreaumobila.ro “rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 1.”
  Atentie: conform ordonantei nr. 34 din 04 iunie 2014 art. 16, litera c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

  Toate produsele achizitionate prin www.vreaumobila.ro sunt insotite de certificate de garantie. Perioada de garantie variaza in functie de produsul achizitionat. vreaumobila.ro are contracte clare cu colaboratorii sai in ceea ce priveste garantia produselor furnizate, iar intreaga responsabilitate revine acestora.

  Toate produsele de mobilier prezentate pe www.vreaumobila.ro sunt disponibile numai pe baza de comanda si din aceasta cauza nu le puteti vedea inainte de achizitionare. Pentru a va putea forma o parere asupra calitatii oferite, va invitam la sediu nostru. Adresa noastra o puteti gasi la sectiunea Contact. In cazul celorlalte produse (scaune, saltele, canapele, usi, etc.) la sediul nostru sunt mostre pe care va invitam sa le vedeti.

  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro