• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Mobila Birou

  Mobila de birou: birouri de calculator, birouri manageriale, birouri operationale, mese de conferinta, mobilier secretariat sau mobilier pentru stocare documente.

  Birouri calculator

  Birouri manageriale

  Birouri operationale

  Mese de conferinta

  Stocare documente

  Secretariat/Receptii

  Birouri calculator (80 modele)

  Poate ca denumirea acestei categorii va va face sa zambiti, ceea ce nu este deloc un lucru care sa ne supere! Rasul are proprietati terapeutice demonstrate si este un factor important si revitalizant in fiecare zi din viata noastra. Mai ales intr-una lunga, incarcata, petrecuta la birou. Ca ne place sau nu, biroul este parte din activitatea noastra curenta. Chiar daca lucram pe teren, avem nevoie de unul acasa. Iar ‘calculatorul’, ca este un vechi P.C. sau un laptop de ultima generatie, are nevoie de un spatiu al sau, in care sa serveasca unui scop si unde sa fie corelat cu alte activitati conexe sau cu alte gadget-uri. Mobila de birou nu doar ca nu este desueta, dar nici nu prea are cum sa devina astfel in curand. Scopul nostru este sa gasim, impreuna, solutia optima atunci cand va alegeti mobilierul. Va puteti inspira din colectia de produse pe care vi-o oferim si ne puteti contacta pentru personalizarea acestora.

  Birouri manageriale (69 modele)

  "Manager" nu inseamna doar sef, inseamna, la baza, coordonator – e persoana care face lucrurile sa mearga, care le organizeaza. In termeni sportivi, manager-ul este un coordonator de joc sau un "play-maker". Tocmai de aceea, un birou de manager trebuie sa serveasca mai multor scopuri: celui individual – personalitatea si obiceiurile posesorului jucand un rol esential – dar si celui care tine de echipa – cel mai important element in orice activitate moderna – cat si celui general, organizatoric. Un birou managerial trebuie sa corespunda, estetic si practic, unor nevoi sau posibilitati, uneori impuse de spatiul aferent sau de domeniul de activitate. Iata principalul motiv pentru care credem ca produsele noastre standard, pe care va invitam sa le parcurgeti, pentru inspiratie, vor fi rareori exact alegerea dumneavoastra. Cu toate ca sunt concepute astfel incat sa corespunda celor mai exigente cerinte, majoritatea clientilor nostri doresc sa le adauge o tusa personala. Ceea ce pe noi ne incanta, pentru ca astfel putem dezvolta produse si concepte noi.

  Birouri operationale (74 modele)

  Birourile operationale fac parte din categoria de mobilier adresata in principal firmelor sau companiilor, fiind esentiale pentru desfasurarea anumitor activitati. Pentru ca mediile de lucru presupun, de multe ori, faptul ca mai multi angajati impart acelasi spatiu, aceste birouri reprezinta solutii practice, atat pentru munca individuala cat si pentru cea in echipa – in multe cazuri cele doua tipuri de activitate alternand chiar in programul unei zile, cu o frecventa mai mica sau mai mare. Pentru ca spatiul disponibil are frecvent particularitatile lui devine necesara achizitionarea de mobila la comanda. Impreuna, in functie de specificul, dinamica si solicitarile impuse de activitatea dumneavoastra putem gasi cele mai bune variante, astfel incat rezultatul sa fie unul practic si placut. Va invitam sa parcurgeti oferta noastra de birouri operationale, pentru a va inspira si va asteptam sugestiile sau intrebarile.

  Mese de conferinta (26 modele)

  Comunicarea, colaborarea, schimbul de idei si de informatii sunt absolut necesare in mediile de lucru moderne, fiind ingrediente care nu lipsesc din nicio reteta de succes. Fie ca este vorba de sedinte, dezbateri, brain-storming sau prezentari, prezenta centrala a unei mese de conferinta este oportuna. Evident, design-ul acestui tip de mobilier poate sa difere, in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, de numarul de persoane care il folosesc sau de caracterul mai mult sau mai putin formal ori de atmosfera pe care doriti sa o creati. Daca doriti sa comandati astfel de mobila in Bucuresti, un consultant vreaumobila.ro va poate oferi toate informatiile, atat in legatura cu produsele standard cat si cu cele personalizate.

  Stocare documente (83 modele)

  Sub acest titlu va prezentam oferta noastra de mobilier adresat birourilor – inclusiv celor de acasa - si stocarii documentelor. Solutiile sunt multiple si diversificate, atat ca design cat si ca functionalitate. Constant apar necesitati si provocari noi, aceasta zona a design-ului de mobila fiind una intr-o continua transformare ( va amintim ca oferta vreaumobila.ro este una care incearca sa tina permanent pasul cu noutatile si cu nevoile si preferintele dumneavoastra, fiind una dinamica, reinnoita si ajustata frecvent ). Gama de produse destinate stocarii documentelor este larga – veti gasi inclusiv mobila ieftina si de calitate. In plus, personalizarea va este la indemana mai mult decat atunci cand e vorba de alte categorii de mobilier si va invitam sa deveniti parte a procesului de reinventare.

  Secretariat/Receptii (23 modele)

  Receptia reprezinta primul contact pe care il au "live" clientii - actuali sau potentiali - sau partenerii ori colaboratorii cu o firma, companie sau societate comerciala. Fie ca este amplasata la sediu, intr-un punct de lucru sau de desfacere, receptia este necesara pentru intampinarea si ghidarea oapetilor, aducand un plus de organizare si de profesionalism. Mobilierul pentru secretariat se suprapune, de multe ori, peste conceptul de receptie, la fel cum de alte multe ori cele doua sunt complet diferite si separate. Va invitam sa parcurgeti oferta pe care vi-o propunem, fara a uita sa va inspirati si din gama noastra de mobilier pentru birou, mese de conferinta sau corpuri pentru stocare de documente.
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro