• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Mobila tineret Summer

  COD PRODUS: MCTIN073

  Mobila tineret Summer alterneaza la fel de bine si elementele dispuse asimetric cat si culorile, intr-o reusita intentie de a a genera senzatie de dinamism.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  2115,35 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Diferenta dintre un ansamblu de mobiler destinat uzului adult (presupunand ca cineva ar puta trasa o granita clara in ceea ce priveste persoana care se foloseste de respectivul mobilier) si una destinata tineretului sau celor mici sta in detalii.

  Per total, e vorba despre o abordare similara a geometriei, spatiului de depozitare/de munca etc. doar ca exista mici elemente deosebite. Cel mai vizibil este desigur cromatica (culori vii, combinatii indraznete, rupere a monotoniei) urmata indeaproape de design (nepretentios, cool si prietenos). Mobilierul Summer alterneaza la fel de bine si elementele dispuse asimetric (raft/sertar cu numar impar/ rafturi mai multe) cat si culorile, intr-o reusita intentie de a a genera senzatie de optimism si dinamism.

  Accesoriile inutile sunt evitate, totul fiind gandit sa fie util si accesibil – sunt o groaza de lucruri pe care un adolescent le poate depozita prin rafturi si sertare, cu conditia sa fie suficient de ordonat incat sa o faca.

  Specificatii tehnice

  Mobila tineret Summer

  Camerele de tineret Summer sunt realizate din PAL melaminat, canturi ABS, sisteme si accesorii import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru birou, suspendat birou si etajera mare, din PAL Alb Perlat 101PE Kronospan, Verde Mar U625 si Caprice U314 Egger (la specificatie poza, in functie de stocuri), de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, balamale FGV, glisiere FGV normale, fara picioare. Biroul are picior in partea dreapta din pal melaminat 18 mm grosime.

  Dimensiuni

  Mobila tineret Summer

  Dimensiuni corpuri de la stanga la dreapta:
  Birou: 150/60/75 cm
  Suspendat birou: 150/30/75 cm
  Etajera mare: 100/40/230 cm

  Finisaje

  Mobila tineret Summer

  PAL: Alb Perlat 101PE Kronospan + Verde Mar U625 + Caprice U314 Egger (in functie de stocuri)
  Pfl: Alb
  Canturi: ABS
  Manere: Cromate Model Buton Misket

  Tags: , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro