• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Mobilier dining Cosmo

  COD PRODUS: MCDIN003

  Mobilierul dining Cosmo este o comoda pentru sufragerie – sau o servanta – ideala pentru resedintele mari, locuite de familii numeroase.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  1440,40 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Cosmo este o comoda pentru sufragerie – sau o servanta – ideala pentru resedintele mari, locuite de familii numeroase, pentru ca dimensiunile ei, la fel ca si compartimentarea, sunt unele generoase. Cele doua corpuri laterale si cele patru sertare sunt incapatoare, suficient de voluminoase pentru depozitarea unui numar mare de vase, tacamuri sau alte obiecte necesare pentru servitul mesei.
  La fel ca si celelalte produse prezente pe site-ul nostru la categoria ‘Mobilier Dining’, Cosmo se adreseaza atat locuintelor particulare dar si restaurantelor sau altor localuri care implica servirea clientilor la masa.
  Un mobilier practic este intotdeauna bine-venit, indiferent de situatie, iar daca acesta are si un design atragator atunci toate conditiile sunt indeplinite pentru crearea unei atmosfere de neuitat.

  Specificatii tehnice

  Mobilier dining Cosmo

  Mobilierul pentru camera de zi / dining Cosmo este alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru comoda dining, din PAL Alb Perlat 101 PE Kronospan la carcasa interioara, usi / fete sertare si laterale comoda din PAL Alb Lucios Span140 Thermopal, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, balamale FGV, glisiere FGV normale, fara picioare.

  Dimensiuni

  Mobilier dining Cosmo

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 200 cm
  Inaltime: 75 cm
  Adancime: 45 cm

  Finisaje

  Mobilier dining Cosmo

  PAL: Alb Perlat 101PE Kronospan si Alb Lucios Span140 Thermopal
  Pfl: Alb
  Manere: Aluminiu Model
  Canturi: ABS

  Tags: , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro