• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Mobilier dining Inacio

  COD PRODUS: MCDIN004

  Mobilier dining Inacio – se realizeaza pe comanda, astfel aveti posibilitatea de a alege dimensiunile cat si finisajele. Disponibilitate 10 zile lucratoare.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  960,27 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Numele cu rezonanta mediteraneeana ne duce cu gandul la bucataria de aceiasi origine, si ne face sa visam la placeri senzoriale pe care numai aromele specifice sudului ni le pot aduce… Cu un aer pitoresc si la fel de functional, cum ii sta bine, mobilierul de dinning din imagine are toate atuurile pentru a fi o alegere potrivita a unui potential cumparator interesat de o astfel de achizitie. Spatiul de lucu este alternat inteligent cu cel de depozitare, care este la randul sau foarte bine compartimentat. Culorile simple, luminoase si calde sunt date de amestecul inspirat de textura lemnoasa cu albul mat, intr-un efect final prietenos si care invita la distractie si voie buna.

  Specificatii tehnice

  Mobilier dining Inacio

  Mobilierul pentru camera de zi / dining Inacio este alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru comoda dining, din PAL Fag 381 Kronospan, usi si fete sertare din PAL Alb Perlat 101PE Kronospan, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, balamale FGV, glisiere FGV normale, pe picioare cescuta H44 mm negre.

  Dimensiuni

  Mobilier dining Inacio

  Dimensiuni Mobilier dining Inacio:

  Dimensiuni totale:
  Lungime: 170 cm
  Inaltime: 70 cm
  Adancime: 45 cm

  Finisaje

  Mobilier dining Inacio

  PAL: Fag 381 si Alb Perlat 101PE Kronospan
  Pfl: Alb
  Manere: Aluminiu Model 806, 96 mm
  Canturi: ABS
  Picioare: Cescuta H44 mm

  Tags: , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro