• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Mobilier dormitor Nesto

  COD PRODUS: MCDOR126

  Mobilier dormitor Nesto – se realizeaza pe comanda, iar finisajele si dimensiunile se pot modifica la cererea clientului. Transport gratuit in Bucuresti.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  4255,84 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  O comoda generoasa, cu opt sertare egale, care poate servi si drept masa de toaleta sau de spatiu pentru etalarea unor piese decorative; o alta comoda ceva mai mica, dar cu cinci sertare egale; un sifonier clasic, cu doua usi si doua sertare; patul si cele doua noptiere – acestea sunt elementele constitutive ale setului de mobilier pentru dormitor Nesto, set despre care putem spune, fara niciun risc de a gresi, ca a fost conceput de catre un designer inspirat, cu un accentuat simt artistic, pentru adeptii frumosului si ai esteticii moderne in amenajarea spatiilor interioare.
  Este drept ca pentru a beneficia din plin de efectul elegant si rafinat pe care mobila Nesto il va avea asupra unei incaperi aceasta trebuie sa fie una spatioasa – imaginea este, mai degraba, aceea a unui apartament de lux dintr-un hotel de 5 stele. Puteti, insa, opta pentru o anumita piesa sau o anumita combinatie de doua sau mai multe, prin varianta de mobila realizata la comanda, sau cautand produsul respectiv in sectiunile dedicate – paturi, comode etc.

  Oricare ar fi stilul pe care il alegeti in amenajarea dormitorului, nu trebuie uitat ca aceasta este camera in care va aflati la inceputul, dar si la sfarsitul zilei, adica in doua momente in care starea de spirit variaza sensibil. Ca parte componenta a spatiului construit, dormitorul trebuie sa ofere confort, caldura si buna dispozitie.In dormitor va veti petrece o buna parte a timpului. De aceea, este bine sa va creati ambianta dorita, imprimand accesorile gustul si personalitatea proprie. Patul este elemental primordial al mobilei de dormitor si cel esential de decor, piesa cu cea mai mare valoare estetica din incapere si totodata patul trebuie sa ofere placere pentru odihna. Puteti folosi ca solutie de depozitare a hainelor in dormitor, dulapuri moderne, supraetajate pe intrega inaltime a incaperii. Acestea se plaseaza intr-un colt, devenind un element integrant al ansamblului. Pentru alegerea dulapurilor adecvate dormitorului se recomanda cele finisate in culori deschise, care se estompeaza pe fundalul camerei. Fiind primul element vizibil, usa dulapului trebuie sa fie practica si interesanta. Modul de deschidere poate fi foarte variat: usi glisante, usi cu deschidere prin pliere si apoi glisare, etc. Ca accesorii in dormitor, se pot folosi noptiere. Acestea pot fi complementare patului (parte integrala din tablia de capat) sau pot reprezenta piese de mobilier independente, fixate pe picioare proprii. Apeleaza la noi si impreuna vom construi mobilierul de dormitor perfect adaptat stilului si nevoilor tale.

  Specificatii tehnice

  Mobilier dormitor Nesto

  Mobila de dormitor Nesto este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Pretul este calculat pentru PAL Stejar Cantori 6395 Kronospan de 18 mm grosime, cu pfl alb, canturi abs plastifiate, balamale FGV, glisiere FGV normale, picioare tip talpici pal la comode si noptiere, picioare reglabile H 10 cm cu plinta acoperitoare la sifonier.

  Setul de dormitor Nesto include:

  • sifonier 2 usi / 2 sertare – o polita sus si o bara haine;
  • pat pentru saltea de 160×200 cm; suport saltea din pal hidrofugat 16 mm grosime si cadru pal retras 20 cm din fiecare parte; pat cu rama 10×10 cm; tablie cap pat intoarsa 10 cm catre spate pe contur;
  • noptiere 1 sertar – 2 bucati;
  • comoda 8 sertare egale;
  • comoda 5 sertare egale.
  Dimensiuni

  Mobilier dormitor Nesto

  Sifonier Lungime 100 cm
  Inaltime 210 cm
  Adancime 52 cm
  Pat Lungime 180 cm pat / 240 cm tablie cap
  Latime 222 cm
  Inaltime 30/85 cm
  Noptiere Lungime 50 cm
  Latime 40 cm
  Inaltime 30 cm
  Comoda 8 sertare egale Lungime 140 cm
  Latime 45 cm
  Inaltime 85 cm
  Comoda 5 sertare egale Lungime 70 cm
  Latime 45 cm
  Inaltime 110 cm
  Finisaje

  Mobilier dormitor Nesto

  PAL: Stejar Cantori 6395 Kronospan
  Pfl: Alb
  Manere: Satinate Model CW817 si Aluminiu Cubuk 128 mm
  Canturi: ABS

  Observatii

  Mobilier dormitor Nesto

  Optional:
  Oglinda la comoda Lxl 120×65 cm – pret 185 lei tva inclus.
  Perne tapitate atasate tabliei – pret 1255 lei tva inclus

  Tags: , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro