• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Mobilier managerial Lakewood

  COD PRODUS: MBMAN063

  Lakewood propune o solutie simpla si functionala, la care nu impresioneaza artificiile de design ci volumele si modul in care este alcatuita compozitia.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  276,33 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Atunci cand munca unei persoane implica luare de decizii, eventual intr-un timp foarte scurt, o minte limpede si o gandire la rece, lipsita de constrangeri sau de distrageri sunt necesare. De aceea, un birou managerial trebuie sa fie un spatiu care sa ofere aceste conditii, in primul rand.
  Lakewood este un mobilier ideal pentru amenajarea unui astfel de mediu de lucru. Avand ceva din rigoare si nobletea mobilei englezesti autentice, Lakewood propune o solutie simpla si functionala, la care nu impresioneaza artificiile de design ci volumele si modul in care este alcatuita compozitia. Piesele capata relief si, odata cu ele si spatiul din jur. Putem spune ca avem in fata un mobilier cu o personalitate accentuat masculina, conturata atat prin forme cat si prin nuanta inchisa de lemn de esenta tare.

  Specificatii tehnice

  Mobilier managerial Lakewood

  Mobilier managerial Lakewood – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Birou + extensie Lakewood: birou managerial si extensie tip etajera deschisa cu o polita, din PAL Negru Perlat 190PE Kronospan integral, blat din pal 36 mm grosime dublat, in rest de 18 mm grosime.

  Corp stocare documente 2 usi Lakewood: corp de stocare documente cu doua usi (dreapta), din PAL Negru Perlat 190PE Kronospan de 18 mm grosime integral.

  Corp stocare documente inalt Lakewood: corp de stocare documente inalt, din PAL Negru Perlat 190PE Kronospan de 18 mm grosime integral.

  Dimensiuni

  Mobilier managerial Lakewood

  Birou Lungime: 200 cm
  Inaltime: 75 cm
  Latime: 70 cm
  Extensie tip etajera deschisa cu o polita
  Lungime: 80 cm
  Inaltime: 75 cm
  Adancime: 40 cm
  Stocare documente 2 usi
  Lungime: 80 cm
  Inaltime: 75 cm
  Adancime: 40 cm
  Stocare documente inalt
  Lungime: 150 cm
  Inaltime: 205 cm
  Adancime: 40 cm
  Finisaje

  Mobilier managerial Lakewood

  PAL: Negru Perlat 190PE Kronospan
  Pfl: Negru
  Canturi: ABS
  Manere: Aluminiu satinat

  Observatii

  Mobilier managerial Lakewood

  Trecere cablu neagra la birou.
  Rama aluminiu cu geam fumuriu la stocare documente inalt.

  Tags: , , , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 515

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro