• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Mobilier managerial Orange

  COD PRODUS: MBMAN066

  Mobilier managerial Orange – corpurile pentru stocare sunt incapatoare iar biroul, foarte masculin, transmite impresia de seriozitate si durabilitate.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Daca sunteti in cautarea unei solutii prin care sa rezolvati atat problema spatiului dedicat documentelor dar si obiectelor pe care le doriti la vedere, cat si problema aspectului general al biroului dumneavoastra, atunci sunteti in fata acelei solutii: Orange este exact mobilierul managerial care va trebuie.
  In plus, design-ul sau simplu si elegant va cuceri fiecare persoana care va va trece pragul. Corpurile pentru stocare sunt incapatoare si inteligent compartimentate iar biroul, foarte masculin, transmite impresia de seriozitate, dedicare si durabilitate. Ce altceva si-ar mai putea dori cineva pentru spatiul in care isi desfasoara activitatea profesionala?

  Specificatii tehnice

  Mobilier managerial Orange

  Mobilier managerial Orange – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 515

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro