• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Mobilier managerial Pasadena

  COD PRODUS: MBMAN062

  Mobilier managerial Pasadena – unul dintre modelele ce se adreseaza doamnelor sau domnisoarelor, datorita elegantei lui, liniilor de design si cromaticii.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Majoritatea birourilor manageriale sunt concepute intr-un stil neutru, in care balanta nu se inclina nici catre masculin si nici catre feminin. Acest lucru se intampla deoarece, pentru multe persoane, calitatile unui lider sunt tot ce conteaza. Cu toate acestea, exista nenumarate profesii in care o doza bine aplicata, de masculinitate sau de feminitate, poate insemna un castig important.
  Pasadena este unul dintre modelele de mobilier pentru birou care se adreseaza doamnelor sau domnisoarelor, datorita elegantei lui, liniilor de design si cromaticii. Aceste principii simple, care sunt folosite in prezent in amenajarea interioarelor nu au de ce sa lipseasca dintr-un spatiu office, daca persoana care il ocupa este o femeie.

  Specificatii tehnice

  Mobilier managerial Pasadena

  Mobilier managerial Pasadena – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 515

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro