• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Mobilier managerial Topeka

  COD PRODUS: MBMAN070

  Mobilier managerial Topeka – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Biroul unui manager este una dintre principalele lui carti de vizita, functionand ca o interfata intre el si echipa sau intre el si parteneri ori potentialii colaboratori. Un birou bine organizat va spune acelasi lucru si despre cel care il ocupa. Prima impresie este foarte importanta in orice activitate care presupune relatii interumane si acest lucru este cu atat mai valabil in mediile financiare.
  Totodata, biroul unui lider de grupa trebuie sa transmita si acest mesaj. Trebuie sa impuna respect si admiratie, fara a fi extravagant sau opulent. Echilibrul este intotdeauna de preferat extremelor si reprezinta unul dintre ingredientele unei retete de succes.
  Topeka este un mobilier de birou pe care il recomanda calitatile despre care vorbeam mai sus, calitati la care putem adauga si un grad inalt de functionalitate.

  Specificatii tehnice

  Mobilier managerial Topeka

  Mobilier managerial Topeka – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 515

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro