• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Mobilier managerial Torrance

  COD PRODUS: MBMAN064

  Cu un design inedit, provocator, modern si cu mult spatiu pentru stocare, modelul Torrance va ofera tot de ce aveti nevoie.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Profesionalismul ar trebui sa fie principalul criteriu in evolutia carierei cuiva. Iar motivul pentru care nu am spus singurul criteriu este faptul ca un bun manager va trebui, mai devreme sa mai tarziu sa comunice cu cei din jur. De aceea imaginea pe care si-o creaza cineva, in timp, devine al doilea factor important. Desigur, imagine nu inseamna doar stil vestimentar sau mobilier, dar fiecare dintre componente se aduna pentru obtinerea totalului.
  Cu ansamblul de corpuri de mobilier pentru birou Torrance veti putea fi siguri ca ati bifat capitolul respectiv. Cu un design inedit, provocator, modern si cu mult spatiu pentru stocare, modelul Torrance va ofera tot de ce aveti nevoie.

  Specificatii tehnice

  Mobilier managerial Torrance

  Mobilier managerial Torrance – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 515

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro