• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Mobilier managerial Warren

  COD PRODUS: MBMAN067

  Mobilier managerial Warren – principalele calitati sunt simplitatea, naturaletea, volumele bine definite si imbinarea liniilor drepte cu cele curbe .

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  https://www.vreaumobila.ro
  Pretul acestui produs este disponibil la cerere prin telefon
  INFORMATII: intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16
  Sau poti cere informatii si prin email apasand pe butonul de mai jos
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Poate ca o prima impresie foarte buna nu garanteaza succesul unei afaceri sau incheierea unui parteneriat dar, cu siguranta, poate ajuta mult. Unii oameni sunt de parere ca 50% din batalie este castigat cu un capital de imagine corespunzator. Asadar, pentru cei care imbratiseaza aceste principii, este usor de inteles necesitatea unui birou care sa arate impecabil.
  Unul dintre modelele pe care vi le oferim si care are tot ce este necesar pentru a va garanta acea prima impresie este Warren. Design-ul este cheia in succesul acestuia. Simplitatea, naturaletea, volumele bine definite, perspectiva, imbinarea liniilor drepte cu cele curbe – toate acestea, suprapuse peste materiale de calitate si atentia la detalii fac parte din ingredientele folosite.

  Specificatii tehnice

  Mobilier managerial Warren

  Mobilier managerial Warren – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

  Tags: , , , , , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 515

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro