• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Program de fidelizare

  Vreaumobila.ro te rasplateste oferindu-ti Webcom CLUB CARD, un program de fidelitate prin care vei beneficia de reduceri la achizitii de produse, servicii gratuite, premii atractive si oferte dedicate.
  Ce este cardul de fidelitate Webcom CLUB CARD ?

  Un card de fidelitate prin intermediul caruia primesti reduceri de 5% la fiecare achizitie de produse din reteaua de magazine online Webcom si multe alte beneficii. Reducerea se acorda pe loc pentru orice tip de achizitie, indiferent de modalitatea de plata: numerar, rate, ordin de plata etc. Mai mult decat atat, orice reprezentant desemnat poate face achizitii in numele posesorului cu ajutorul acestui card.
  Cum functioneaza Webcom CLUB CARD ?

  Oferta noastra se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice. Cardul se ofera gratuit oricarui client care face achizitii de minim 10.000 Lei. Cardul va fi emis dupa prima achizite de peste 10.000 Lei si va putea fi utilizat la toate achizitiile ulterioare.
  Beneficiile Webcom CLUB CARD

  La orice achizitie ulterioara emiterii cardului posesorul acestuia va beneficia de o reducere de 5% din valoarea facturii. Aceasta reducere se va acorda numai in cazul in care produsele achizitionate nu se afla deja la promotie.
  Posesorul cardului va beneficia de gratuitate sau reducere la serviciile de transport pentru achizitiile viitoare.

  Pentru mai multe informatii iti recomandam sa citesti regulamentul Webcom CLUB CARD sau sa ne contactezi pe adresa card@vreaumobila.ro.

  Webcom Trading SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 16501.

  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro