• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Saltele Air Latex ECO

  COD PRODUS: ECO001

  Saltea al cărei nucleu este dezvoltat în urma unor cercetări care au avut ca scop obţinerea unei elasticităţi ridicate şi a unei ventilaţii mai bune. Salteaua aiRaiR Latex constă într-o structură monobloc, alcătuită dintr-un sistem de trunchiuri verticale care acţionează independent unul faţă de celălalt: părţile diferite ale corpului sunt susţinute de trunchiurile cu deschizături […]

  nu necesita10 ani
  1903,10 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Saltea al cărei nucleu este dezvoltat în urma unor cercetări care au avut ca scop obţinerea unei elasticităţi ridicate şi a unei ventilaţii mai bune. Salteaua aiRaiR Latex constă într-o structură monobloc, alcătuită dintr-un sistem de trunchiuri verticale care acţionează independent unul faţă de celălalt: părţile diferite ale corpului sunt susţinute de trunchiurile cu deschizături diferite care asigură o senzaţie unică de relaxare.

  Husa

  Saltele Air Latex

  Husă cu nanotehnologie antibacteriană
  Husa exterioară a saltelei aiRaiR Latex este fabricată dintr-o ţesătură belgiană, îmbogăţită cu ioni de argint. În acest scop este aplicată o nanotehnologie unică – ArgentanoTM.
  Avantajele principale:
  – Bacteriile nu pot pătrunde în interirorul saltelei;
  – Bacteriile nu pot dezvolta imunitate împotriva ArgentanoTM;
  – Nanotehnologie garantată (certificată de Hohenstein);
  – Uşor de curăţat.
  ArgentanoTM este o marcă comercială a Bekaert Textil.

  Avantaje

  Saltele Air Latex

  Ortopedică
  Nucleul aiRaiR Latex are 7 zone de rigiditate diferite, inclusiv o zonă specială pentru umeri. Ele creează o susţinere ortopedică uniformă pentru coloana, vertebrală, pe toată lungimea acesteia.

  Confortabilă
  Nucleul aiRaiR Latex relaxează toate punctele de tensiune din corp şi în special umerii şi şoldurile. Acesta asigură o circulaţie sanguină mai bună, mai puţină foire în timpul nopţii, un somn mai adânc şi odihnitor.

  Flexibilitate bilaterală
  Datorită canalelor de suprafaţă special dezvoltate care acoperă toată lăţimea şi lungimea saltelei, rularea şi desfacerea saltelei se fac mult mai uşor. Flexibilitatea bilaterală a nucleului aiRaiR Latex permite mişcări pe oricare dintre jumătăţile saltelei, fără a provoca mişcări în cealaltă jumătate. În acest fel dumneavoastră dormiţi liniştiţi, indiferent de mişcările partenerului . Această este salteaua ideală pentru somieră articulată.

  Puncte de susţinere independente
  Nucleul aiRaiR Latex urmează fidel curburile naturale corpului uman. Iată de ce salteaua aiRaiR asigură o susţinere optimă, chiar şi în cazul a două persoane cu greutate diferită care dorm împreună.

  Informaţii tehnice

  Saltele Air Latex

  – Nucleu: fabricat din 100 % spumă de latex, înălţimea nucleului 18 cm;
  – 7 zone confortabile;
  – Un sistem de trunchiuri verticale;
  – Canale verticale care acoperă întregul nucleu;
  – Canale de suprafaţă transversale şi longitudinale;
  – Husă exterioară – ţesătură belgiană de calitate prelucrată prin nano-tehnologie;
  – Husă de interior – 100 % bumbac natural, vată 100 % poliester;
  – Fermoar dublu care împarte husa în trei părţi;
  – Vată: 100 % poliester;
  – Poliester + lână; Poliester + bumbac; Combinaţie la alegerea clientului.
  – Alegerea rigidităţii în conformitate cu greutatea utilizatorului: M – rigiditate medie (între 70 şi 90 kg); F – rigidă (peste 95 kg).

  O aerisire perfectă şi somn uşor al celui care doarme.
  Salteaua aiRaiR Latex dispune de un design unic. Canalele verticale din nucleu sunt deschise de la un capăt la altul cu scopul circulaţiei permanente a aerului. Astfel se asigură aerul proaspăt şi îndepărtarea transpirației corpului uman.

  Tags: ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro