• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Saltele Bio Base Ergonomico Lineaflex

  COD PRODUS: LNE040

  Saltele ergonomice cu structura din Profile Plus, cu cinci zone diferite de sustinere si doua fete diferite ca grad de rigiditate. Compozitia speciala a saltelei garanteaza confortul si o sustinere corecta a coloanei vertebrale. Saltea antialergica si antibacteriana. Cand nu dormi destul si nu ai parte de un semn odihnitor, este mai greu sa te […]

  24 orenu necesita24 lunigratuit in Bucuresti
  1349,64 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Saltele ergonomice cu structura din Profile Plus, cu cinci zone diferite de sustinere si doua fete diferite ca grad de rigiditate. Compozitia speciala a saltelei garanteaza confortul si o sustinere corecta a coloanei vertebrale. Saltea antialergica si antibacteriana.

  Cand nu dormi destul si nu ai parte de un semn odihnitor, este mai greu sa te concentrezi. Te poti simti obosit, frustrat, tafnos si nemotivat. Pe termen lung, lipsa somnului poate avea efecte serioase, poate duce la probleme de sanatate, obezitate sau hiperactivitate. Cea mai buna solutie pentru a nu ajunge in aceasta situatie, este sa faci din somn o prioritate in fiecare zi si foarte important, sa dormi pe o saltea de calitate. Daca te trezesti bine dispus in fiecare dimineata, inseamna ca ai parte de un somn linistitor. Daca nu, inseamna ca trebuie sa trebuie sa-ti schimbi salteaua sau tabieturile in materie de somn. Pentru a vedea ce saltea este mai potrivita pentru tine apeleaza la unul din consultantii nostrii sau citeste cu atentie explicatiile aflate in dreptul fiecarei saltele comercializate pe siteul nostru.

  Caracteristici tehnice

  Saltele Bio Base Ergonomico Lineaflex

  • baza Profile Plus(5 zone de portanta diferita) cu o grosime de 18 cm este compusa din trei straturi: unul cu grad de rigiditate ferm, suprafata opusa cu rigiditate mica si stratul central de sustinere format din Ergoflex pe baza de apa, flexibil si rezistent;
  • acest material pe baza de apa cu celule deschise permite circularea aerului in interiorul saltelei, favorizand dispersarea naturala a caldurii si a umiditatii prevenind astfel proliferarea de mucegaiuri sau bacterii;
  • studii de laborator demonstreaza rezistenta sa la uzura si in consecinta capacitatea de a-si pastra nealterate in timp caracteristicile sale excelente de elasticitate si confort.

  Ergoflex – poliuretan nedeformabil de densitate mare cu portante diverse, furnizeaza o sustinere corecta, garantia unei saltele ortopedice de durata. Amestecul particular pe baza de apa fara C.F.C. (cloro fl uoro carburi) evidentiaza elasticitate maxima, in beneficiul unui confort anatomic.

  Profile Plus – poliuretan pe baza de apa dotat cu o incredibila elasticitate, nedeformabilitate si durata, propietati care il recomanda pentru baze de sustinere flexibile sau reglabile.

  Suprafata exterioara

  Saltele Bio Base Ergonomico Lineaflex

  • confortul climatic al husei este garantat de umplutura realizata din fibre poliester 100% antialergica: mentine o corecta reglare termica si previne aparitia de alergii;
  • fibra este izolanta si mentine constanta temperatura corpului;
  • husa prezinta proprietati antialergice, antibacteriene si antiacariene datorita materialelor de ultima generatie folosite la fabricare.
  Info saltele:
  Garantie: 24 luni
  Duritate: 3/5
  Fete saltea: fata moale/ferma
  Grosime: 20 cm
  Livrarea saltelelor in Bucuresti este GRATUITA!
  Aceste saltele sunt livrate in ambalaj original, sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului.

  Garantie Lineaflex:
  Lineaflex garanteaza propriile produse in normele legii pentru orice defect al materialelor folosite sau de productie. Aceasta garantie acopera doar defecte care deriva din uzul normal. Lineaflex garanteaza dimensiunile cele mai precise posibile; cu toate acestea, isi rezerva o toleranta admisa de 1/2 cm in plus sau in minus, in latime si in lungime. In plus, o usoara coborare a saltelei in zona lombara, nu mai mare de 2 cm, va fi considerata ca o normala asezare a umpluturii.

  Avantajele saltelelor din poliuretan
  Saltelele din spuma au o densitate mare, fiind astfel foarte confortabile. Structura interna a acestui tip de saltele, respectiv miezul, este din spuma poliuretanica. In functie de calitatea si mai ales de densitatea acesteia variaza si gradul de rigiditate sau elasticitate a suportului. De regula , aceste saltele sunt fabricate din mai multe straturi de spuma, cu diferite densitati: la baza – un tip de spuma multidensa, foarte rigida, iar la suprafata – un strat de spuma mai moale si mai elastic, cu mai multe straturi cu grade diferite de rigiditate, eventual combinate. Cu cat spuma este mai densa, cu atat salteaua este mai rigida. Sunt preferate aceste saltele deoarece se adapteza foarte bine formei corpului, distribuind uniform greutatea.

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro