• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Saltele Latex Black Label ECO

  COD PRODUS: ECO002

  Saltea de designer fabricată în conformitate cu cele mai moderne tendinţe atât din tehnologie, cât şi din modă. Black Label este alegerea Dumneavoastră corectă. Timpul în care vă puteţi bucura de calităţile ei unice este de peste 10 ani. Salteaua Black Label este cea mai bună soluţie atât pentru somnul Dumneavoastră confortabil şi sănătos, precum […]

  nu necesita10 ani
  963,38 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Saltea de designer fabricată în conformitate cu cele mai moderne tendinţe atât din tehnologie, cât şi din modă. Black Label este alegerea Dumneavoastră corectă. Timpul în care vă puteţi bucura de calităţile ei unice este de peste 10 ani. Salteaua Black Label este cea mai bună soluţie atât pentru somnul Dumneavoastră confortabil şi sănătos, precum şi pentru mediul înconjurător.

  Husa

  Saltele Latex Black Label ECO

  Husa exterioară a saltelei Black Label este fabricată dintr-o ţesătură belgiană îmbogăţită cu ioni de argint cu ajutorul unei nano-tehnologii unice – ArgentanoTM.

  Avantaje

  Saltele Latex Black Label ECO

  Confortabilă
  Saltelele LATEX sunt exclusiv de confortabile. Acestea posedă calitatea unică de a se adapta formelor corpului Dumneavoastră.

  Ortopedică
  Saltelele LATEX au zone de rigiditate diferită, conforme cu structura umană. Dintre ele cele mai importante sunt cea cu rigiditate sporită în zona şoldului şi zona specială pentru umeri. Prin cele şapte zone de rigiditate diferită pe care le au, saltelele LATEX creează o susţinere ortopedică uniformă pentru coloana vertebrală pe toată lungimea acesteia.

  Elasticitate şi energie
  Somnul este un proces activ în timpul căruia ne învârtim între 30 şi 60 de ori. Elasticitatea latexului uşurează mişcările corpului din timpul nopţii.

  Ventilarea şi aerarea
  Saltelele fabricare din 100 % latex care respiră, prin structura celulară deschisă a acestota şi prin canalele de ventilaţie, creează un mediu de dormit răcoros şi sănătos.

  Antialergică
  Latexul natural este antistatic, antibacterian şi creează un mediu ostil pentru răspândirea acarienilor de praf, asigurându-vă cea mai bună protecţie în timpul odihnei.

  Informaţii tehnice

  Saltele Latex Black Label ECO

  – Nucleul: 100 % LATEX;
  – 7 zone de confort;
  – Husă exterioară detaşabilă, divizibilă în două părţi: Ţesătură belgiană de înaltă calitate cu proprietăţi antiacariene
  – Husă interior: 100 % bumbac natural sau material textil neţesut,
  – Vată: 100 % poliester. La cererea clientului: poliester + lână sau poliester + bumbac;
  – Rigiditate în conformitate cu dorinţa consumătorului: M – rigiditate medie (până la 95 kg); F – rigidă (peste 95 kg).
  – Dimensiunile: Se produc în forme şi dimensiuni de ORICE FEL, conform cerinţelor clientului. Înălţimi – 20 şi 22 cm.

  Nou
  Pentru cupluri şi familii oferim posibilitatea unică ca cele doi jumătăţi ale saltelei să fie fabricate cu rigiditate diferită pentru femei şi pentru bărbat.

  Tags:
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro