• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Saltele memory 15+3 Adormo

  COD PRODUS: ADM003

  Salteaua Adormo Memory 15+3 ofera suportul corect pentru coloana vertebrala si un somn linisitit in fiecare noapte. Salteaua permite circulatia aerului in interiorul acesteia, atat prin intermediul stratului de poliuretan de inalta densitate din interiorul acesteia, cat si prin intermediul fermoarului amplasat pe partile laterale ale saltelei. Interiorul acestui tip de saltea este realizata prin […]

  48 orenu necesita6 anigratuit in Bucuresti
  545,08 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Salteaua Adormo Memory 15+3 ofera suportul corect pentru coloana vertebrala si un somn linisitit in fiecare noapte.

  Salteaua permite circulatia aerului in interiorul acesteia, atat prin intermediul stratului de poliuretan de inalta densitate din interiorul acesteia, cat si prin intermediul fermoarului amplasat pe partile laterale ale saltelei.

  Interiorul acestui tip de saltea este realizata prin combinarea a doua materiale inovatoare, mai exact a doua straturi de spuma si anume:

  Primul strat, care reprezinta baza saltelei, are o inaltime de 15 cm si ofera fermitate saltelei. Acesta este realizat dintr-o spuma poliuretanica densitate 28 kg/mc si duritate de 4 KPA. Prin intermediul celulatiei deschise de care beneficiaza acest strat, se asigura o foarte buna aerisire interna a saltelei eliminand astfel riscul de umezire al acesteia in timpul somnului. O alta caracteristica a acestui prim strat este aceea de a prelua in mod diferit presiunea corpului, proportional cu distributia greutatii pe intreaga suprafata a saltelei.

  Cel de-al doilea strat, pe care se aseaza practic utilizatorul, este unul cu inaltimea de 3 cm realizat in totalitate din spuma memory foam cu densitatea de 50 kg/mc. Aceasta spuma vascoelastica este termosensibila si are proprietatea de a retine forma corpului, oferind astfel un grad maxim de confort pe intreaga perioada a somnului.

  Cele doua straturi mentionate mai sus, sunt acoperite cu o husa realizata din material textil, cu densitate de 244 gr/mp si compozitie 100%PES. Aceasta este detasabila si permite spalarea la o temperatura maxima de 30 grade. Trebuie mentionat aici faptul ca acest tip de husa este matlasata cu vatelina de 200 gr/mp si ca este tratata anti-acarieni, anti-bacterieni si anti-alergic.

  Specificatii tehnice

  Saltele memory 15+3 Adormo

  • Strat 15 cm spuma ultra elasica + 3 cm Memory Foam, fara arcuri;
  • Termo-reglabil reactionand la caldura corpului;
  • Creaza aprentarea corpului, reducand punctele de presiune pe corp;
  • Structura de aerisire;
  • Fermitate ridicata;
  • Husa interioara antistatica + husa exterioara lavabila, matlasata 200gr/mp;
  • Inaltimea saltelei: 19 cm = 15 cm poliuretan ultra elastic + 3 cm Memory Foam + 1 cm husa;
  • Rulata, vid.

  Salteaua Adormo Memory 15+3 beneficiaza 6 ani garantie pentru interiorul saltelei si o garantie de 1 an pentru husa saltelei, conform certificatul de garantie.

  Imporant

  Saltele memory 15+3 Adormo

  Salteaua vine ambalata in vid si ajunge la forma normala in 24 ore. In aceasta perioada este strict interzisa asezarea de obiecte grele pe suprafata saltelei. In intervalul celor 24 ore, salteaua trebuie sa stea in pozitie orizontala!

  Tags:
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro