• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Saltele memory-latex gold ECO

  COD PRODUS: ECO003

  Noua saltea Memorylatex este un produs revoluţionar care combină spuma de latex cu Memorylatex®. Este creată cu ajutorul unui proces de înaltă tehnologie în cazul căruia se combină nucleul din latex cu 7-zone şi stratul unic de 7 zone de Memorylatex®. Rezultatul este o saltea unică, confortabilă şi foarte anatomică, care îmbină două calităţi ideale […]

  nu necesita10 anigratuit in Bucuresti
  1414,96 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Noua saltea Memorylatex este un produs revoluţionar care combină spuma de latex cu Memorylatex®.
  Este creată cu ajutorul unui proces de înaltă tehnologie în cazul căruia se combină nucleul din latex cu 7-zone şi stratul unic de 7 zone de Memorylatex®.
  Rezultatul este o saltea unică, confortabilă şi foarte anatomică, care îmbină două calităţi ideale – elasticitatea şi efectul de „memorie”.

  Ce este Memorylatex®?
  Memorylatex® este o spumă de latex din celule microscopice care „memorează” şi îşi recapătă forma – aşa numitul memory-pocket. Sub influenţa căldurii corpului celui care doarme şi a greutăţii acestuia ele îşi modifică forma şi se adaptează la curburile corpului.. Exact acest efect de „memorare” distribuie suprafaţa saltelei astfel încât fiecare centimetru din corp să dispună de suportul necesar. Acest lucru reduce tensiunea din coloana vertebrală şi încheieturi, relaxează complet muşchii, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi asigură un somn sănătos.

  Combinaţia Memorylatex® şi Latex
  Baza saltelei este un nucleu de 14 cm din spumă de latex elastică cu funcţii ortopedice. Acesta asigură distribuirea corectă a greutăţii corporale şi poziţionarea corectă a coloanei vertebrale din punct de vedere fiziologic. Confortul excepţional şi calităţile anatomice superioare sunt create de stratul unic de suprafaţă de 4 cm de Memorylatex®. Sub influenţa temperaturii şi presiunii acesta adoptă forma corpului, o „memorează” ideal şi o urmează, copiindu-i exact formele. Astfel este garantată susţinerea ideală a corpului, o adevărată relaxare a muşchilor şi confort maxim pentru un somn sănătos.

  Husa

  Saltele memory-latex gold ECO

  O husă cu aur nobil. Culoarea unică aurie a saltelelor MEMORYLATEX este obţinută datorită firelor de aur nobil întreţesute în husă.
  Ţesătura husei include:
  – vâscoză: o materie ă care posedă o strălucire şi catifeleare specifică care combinată cu caşmirul conferă un plus de senzaţie de confort.
  – poliester: un produs care menţine durabilitatea ţesăturilor.
  Stratul intermediar: Spacer fabric – un material inovativ care conferă o senzaţie de somn în aer.
  Husă de interior: 100 % bumbac. Executată din bumbac aerat de înaltă calitate.

  Avantaje

  Saltele memory-latex gold ECO

  Ventilarea şi aerarea
  Saltelele fabricate din 100 % latex care respiră, prin structura sa celulară deschisă şi prin canalele sale de ventilaţie, creează un mediu de dormit răcoros şi sănătos.

  Antialergică
  Latexul natural este antistatic, antibacterian şi creează un mediu ostil pentru răspândirea acarienilor de praf, asigurându-vă cea mai bună protecţie în timpul odihnei.

  Informaţii tehnice

  Saltele memory-latex gold ECO

  – Nucleul: 100 % LATEX: nucleu de 14 cm din spumă de latex şi un strat de 4 cm de MEMORYLATEX;
  – 7 zone de confort;
  – Husă exterioare cu fermoar: caşmir şi aur;
  – Rigiditate în conformitate cu cerinţa consumătorului: M – rigiditate medie (până la 95 kg); F – rigidă (peste 95 kg).

  Tags: ,
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro